Kajian Bible Dengan Tab

Kajian Bible Dengan Tab

bahan bible, kertas bersalut, kulit / pu Jenis Produk: Buku Binding: Jahitan Binding Book Cover: kulit / pu softcover Selesai Permukaan: Embossing

Maklumat produk

bible study dengan tab

Bahan Produk: kertas bible, kertas bersalut, kulit / pu

Jenis Produk: Buku

Binding: Binding Jahit

Cover Book: kulit / pu softcover

Surface Finish: Embossing

Percetakan Jenis: Percetakan Offset

Tempat asal: Shenzhen China

Jenama: OEM

Warna: CMYK / warna hitam

Kilang: ya

Persijilan: ISO 9000: 2008

Ciri-ciri: bible dengan tab dan rim emas

Petua percetakan:

Keperluan percetakan dan kesesuaian untuk kertas

Apabila kita mahu menggunakan sekeping kertas untuk percetakan, terdapat banyak tempat untuk dipertimbangkan. Sebagai contoh, kelancaran kertas, penyerapan dakwat kertas, keanjalan dan keplastikan kertas, kekuatan permukaan kertas, kandungan air kertas, dan sejenisnya adalah satu siri faktor. Faktor ini menentukan sama ada kita boleh menggunakan kertas untuk mencetak cetakan berkualiti tinggi, yang kita panggil cetakan kertas.


Keperluan untuk mencetak di atas kertas secara umum: nada warna kertas mencapai kemurnian warna tekstur yang sama sebanyak mungkin, kekukuhan kertas tidak boleh melebihi julat yang dibenarkan, transmisi cahaya minimum, dan kekuatan mekanikal semasa percetakan biasa, kertas Ketebalan, sesak, ciri struktur, dan lain-lain harus disimpan sama dalam batch percetakan yang sama. Hujung kertas hendaklah pada sudut tepat dan ralat cerun tidak melebihi ± 3 mm. Di bawah ini kita bercakap mengenai pelbagai faktor kertas:


1. Kelancaran kertas: Kelancaran kertas secara langsung menentukan kualiti percetakan bahan bercetak. Apabila kertas dengan kelancaran yang tinggi timbul, ia boleh lebih baik dihubungi dengan permukaan percetakan, supaya lapisan dakwat pada plat percetakan dapat dipindahkan secara seragam ke permukaan kertas, dan kertas dengan kelancaran yang rendah mungkin tidak merata kerana permukaan semasa percetakan. Apabila embossing menyebabkan hubungan yang tidak sekata di antara permukaan kertas dan permukaan kertas, lapisan dakwat dipindahkan ke permukaan kertas menjadi tidak sekata. Jika kertas dengan kelancaran yang rendah disentuh, tekanan semasa pencetakan dapat ditingkatkan dengan sewajarnya sewaktu percetakan. , boleh mengimbangi fenomena plak kerana permukaan yang tidak rata.


2. Penyerapan dakwat kertas: Penyerapan dakwat dengan kertas bergantung terutamanya pada ketat serat kertas (saiz jurang). Apabila jurang antara gentian kertas kecil, kesan kapilari serat dipengaruhi oleh jumlah serat yang sangat kecil, dan penyerapan dakwat oleh kertas itu diturunkan. Jika jurang antara gentian kertas terlalu besar, penyerapan pengikat mungkin berlebihan. Pigmen dakwat diserap bersama untuk membuat bahan cetak kelihatan dicetak.


3, keanjalan kertas dan plastisitas: kertas dalam pelbagai proses seperti sputum, percetakan, dan sebagainya, akan berbeza-beza kerana persekitaran sekitar. Sebagai contoh, di bawah tindakan kuasa luaran, ia akan mengubah bentuk dan saiznya serta-merta. Apabila daya luaran berhenti, kertas akan kembali ke bentuk asalnya dan saiznya. Proses ubah bentuk dipanggil ubah bentuk elastik; apabila kertas itu tertakluk kepada kuasa luaran Berubah bentuk dan saiznya semasa selang waktu inter Apabila daya luaran berhenti, ia perlahan-lahan kembali ke bentuk asal dan saiznya. Proses ubah bentuk dipanggil ubah bentuk histeria. Apabila kuasa luaran dibatalkan, kertas itu kekal. Apabila bentuk dan saiznya cacat oleh daya luar, ia dipanggil ubah bentuk plastik. Pergeseran elastik sensitif dan ubah bentuk histeria adalah ubah bentuk yang boleh balik, dan ubah bentuk plastik adalah ubah bentuk yang tidak dapat dikembalikan.


4, kekuatan permukaan kertas: kekuatan permukaan kertas menentukan rintangan memakai permukaan kertas, anti-serbuk, anti-pilling dan kesan penentu lain. Untuk mendapatkan titik yang lebih jelas semasa percetakan, sesetengah dakwat dengan kelikatan yang lebih tinggi akan digunakan. Jika kekuatan permukaan kertas tidak mencukupi, ia akan dengan mudah jatuh dari serbuk dan serat, dan mematuhi permukaan plat; jika dakwat kelikatan yang lebih rendah digunakan Dalam litografi, larutan dakwat dan larutan pancutan emulsi, yang menyebabkan plat percetakan menjadi kotor.


5. Kandungan air kertas: Kandungan air secara langsung memberi kesan kepada kualiti bahan bercetak. Jika kandungan air terlalu banyak, kekuatan kertas akan berkurang. Di bawah tindakan kuasa luar, serat kertas akan dikeluarkan dan ubah bentuk plastik akan dipertingkatkan. Kelajuan pengeringan blot dipengaruhi; jika kandungan air terlalu kecil, kertas mungkin menjadi rapuh, mudah menyebabkan kerosakan, menghasilkan elektrik statik, dan sejenisnya. Oleh kerana kandungan lembapan kertas sangat berkaitan dengan persekitaran sekitar, kelembapan dan suhu bilik percetakan mestilah diatur dengan baik untuk mengekalkan keseimbangan kandungan air kertas.


Hot Tags: kajian bible dengan tab, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:tidak Seterusnya:Bible King James, Bible Bible Print, Bible Yahudi, Bible Niv

Siasatan

You Might Also Like