Beg Biodegradable Penuh

Beg Biodegradable Penuh

Bahan biodegradable penuh Bahan Paten eksklusif penuh paten yang boleh terbiodegradasi Masa degradasi: 30 hari atau ciri-ciri tersuai: kuning cahaya dengan bau jagung cahaya yang baik, pilihan terbaik untuk beg membeli-belah, beg pakaian, beg makanan, dan sebagainya saiz: 50x51cm atau ketebalan tersuai: 0.08mm

Maklumat produk

Beg biodegradable penuh

Paten bahan tumbuhan biodegradable sepenuhnya eksklusif

saiz: 50x51cm atau adat

ketebalan: 0.08mm, galas beban: 8kg atau adat, Masa degradasi: 30 hari atau adat

Min. Pesanan: 100000.00

ciri-ciri: kuning muda dengan bau jagung cahaya yang baik, pilihan terbaik untuk beg membeli-belah, beg pakaian, beg makanan, dll.

Beg biodegradable penuh

Beg biodegradable penuh, beg membeli-belah, beg pakaian, beg makanan, dll.

Beg biodegradable

paparan pengurangan beg biodegradable Penuh

Produk plastik yang mudah rosak sepenuhnya

Pensijilan TUV Jerman untuk kaedah dan piawaian ujian material

bag factory

Filem biodegradable penuh, beg dan pengeluaran bahan mentah


Formula ini direka mengikut keperluan produk, dan masa degradasi dapat dikendalikan. Dalam perumusan bahan biodegradable, semua komponen degradasi biomas dipilih, supaya produk tersebut dapat benar-benar terdegradasi mengikut hayat aplikasi selepas digunakan.

Serbuk nanopark Corncob (yang paling laris sehingga 18,000 zarah nano nanoscale) dan lebih daripada 20 jenis komponen yang boleh dimusnahkan sepenuhnya, komensal konjugasi mempunyai sifat pembentukan filem yang baik, dan gabungan mereka menjadikan kekuatan filem agak baik. Agen kuat, kekuatannya dapat mencapai 20 ~ 36Mpa.

Proses ini telah berjaya dihasilkan pada peralatan pengeluaran perindustrian (pengisaran sehingga 18,000 mesh, mesin pencampuran untuk granulator untuk meniup mesin pencetakan), yang boleh terus dan terus meniup filem. Proses dari formulasi ke proses dan pemilihan peralatan Satu set lengkap prosedur pengeluaran telah pada dasarnya dimuktamadkan dan pengeluaran industri telah direalisasikan.


Hot Tags: beg biodegradable penuh, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Beg-biodegradable Seterusnya:Sarung kerusi tandas mesra alam

Siasatan

You Might Also Like