Sarung kerusi tandas mesra alam

Sarung kerusi tandas mesra alam

Sarung kerusi tandas mesra alam bahan: air soluable pva filem Ciri: boleh guna, mesra alam, penuh, Biodegradasi Pakej: adat pek kecil

Maklumat produk

Sarung kerusi tandas mesra alam

bahan: air soluable pva filem

Ciri: boleh guna, mesra alam, penuh, Biodegradasi

Pakej: adat pek kecil

cara memasang kerusi tandas mesra alam

Sarung kerusi tandas mesra alam adalah bersedia

Kilang ini terletak di Taman Perindustrian chuangxin di bandaraya Leiyang, Wilayah Hunan. perjalanan Kereta Api berkelajuan tinggi selama 2 jam dari Shenzhen. Dengan kos tenaga dan pembangunan yang murah, kami boleh menawarkan produk yang baik dengan harga yang murah kepada tetamu kami.


Sebagai contoh: racun perosak, baja, pewarna, detergen, ejen rawatan air, bahan tambahan mineral, detergen, reagen kimia untuk penjagaan Taman, dan lain-lain, juga boleh digunakan sebagai rapeseed, beg benih tumbuhan, beg pakaian, makanan dan Hospital mencuci beg, industri pembungkusan pelbagai produk seperti bekalan dan produk elektronik juga boleh digunakan untuk bahan padding sulaman tekstil, percetakan pemindahan air dan filem yang menanggalkan. Pada masa yang sama, syarikat itu berjaya membangunkan beg pembungkusan dan beg membeli-belah pasaraya untuk pelbagai senario permohonan tahun ini. Beg yang disesuaikan dan beg membeli-belah pelbagai spesifikasi.


Hot Tags: sarung kerusi tandas mesra alam, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Beg Biodegradable Penuh Seterusnya:Perlindungan tempat duduk tandas guna pakai

Siasatan

You Might Also Like