Kotak Pembungkusan Kertas

Kotak Pembungkusan Kertas

Kertas Pembungkusan Kertas Penggunaan: Penyimpanan, Pembungkusan, Pengumpulan, Hadiah, Jam, Perhiasan, Kosmetik atau Lain-lain Saiz: Kecil / Sederhana / Besar. sebagai Permintaan Perkhidmatan: OEM / ODM Kemasan yang tersedia: Laminasi, Poland, Kerajang Stamping atau Lain-lain Masa Penghantaran: 10-15 Hari Kerja Cap Dagangan: OEM Spesifikasi: sebagai permintaan HS ...

Maklumat produk

Kotak Pembungkusan Kertas

Penggunaan: Penyimpanan, Pembungkusan, Pengumpulan, Hadiah, Jam, Perhiasan, Kosmetik atau Lain-lain

Saiz: Kecil / Sederhana / Besar. sebagai Permintaan

Perkhidmatan: OEM / ODM tersedia

Penamat: Laminasi, Poland, Kerajang Kerajang atau Lain-lain

Masa penghantaran: 10-15 hari kerja

Cap Dagangan: OEM

Spesifikasi: sebagai permintaan

Kod HS: 4819100000

Bahan: Kertas / Kad Kertas

Bentuk: Rectangle

Gaya: Mewah

Warna: Cmyk atau CMYK + Pantone

Sijil: SGS ISO

Aksesori: Reben, Sutera

MOQ: 500

Pakej Pengangkutan: Kadbod, atau mengikut Keperluan pelanggan

Asal: Shenzhen, China

57d0fabec3e08.jpg

Tips mencetak:

Apa yang perlu saya lakukan jika terdapat masalah dengan kotak pembungkusan?

Pada masa kini, jenis gam yang digunakan di China (beralun dan berhadapan) lebih kacau-bilau. Terdapat dua jenis gabungan:


1.

Kayu kanji dan gelas air yang teroksidasi, gam ini murah dan mempunyai kelikatan tertentu, jadi ia masih digunakan dalam beberapa pembungkusan rendah dan pengeluar kos rendah, tetapi kerana gam tersebut mempunyai alkali kuat, kadang-kadang pakej akan muncul. Kuning, lembut, kelembapan menyerap, dan rapuh, yang menjejaskan kualiti percetakan dakwat. Ia berlaku dalam pelbagai jenis kegagalan pada permukaan percetakan, jadi ia tergolong dalam viscose kelas rendah yang harus dihapuskan.


2.

Gam diubahsuai emulsi polyvinyl asetat, gam jenis ini mesra alam, dengan kekuatan ikatan yang tinggi dan pengeringan cepat. Ia digunakan secara meluas pada masa ini, tetapi harganya agak tinggi, di mana ia juga tinggi, sederhana dan rendah. Secara umum, semakin tinggi harga, semakin besar kekuatan, kandungan air yang lebih kecil, dan produk pembungkusan kelas tinggi umumnya menggunakan gam berkualiti tinggi tersebut.


Dalam proses pemprosesan dan pengeluaran yang sebenar, umumnya terdapat masalah kualiti berikut yang biasa terjadi pada proses enamel:


1. Produk mempunyai fenomena sudut warp. Sebab utama ini ialah terdapat terlalu banyak helai yang dilampirkan, dan gam di pinggir kadbod kering dan tidak boleh terperangkap. Oleh itu, ia biasanya sesuai untuk menekan 20 helai.


2. Kelembapan produk terlalu besar, terutamanya untuk kad rata kad emas. Ini disebabkan oleh penembusan yang lemah dan keupayaan dissipative kadbod emas ke kelembapan, manakala pelekat rata biasa mempunyai kandungan air yang lebih tinggi. Oleh itu, ia biasanya diselesaikan dengan menggunakan gam cepat kering atau pengeringan produk di bawah sinar matahari.


3. Jika produk tersebut berjubin atau rata, jika ia diletakkan di tempat dengan kelembapan udara yang tinggi, ia akan menjadi kuning untuk masa yang lama. Terutamanya kerana sesetengah pengeluar menggunakan sejumlah besar gam kaca atau gam kanji. Oleh itu, untuk memastikan kualiti produk, kita harus menggunakan plastik rata yang rata dan beralun yang lebih baik.


4. Fenomena penyingkiran berlaku dalam produk yang dibungkus, terutama karena kekuatan pelekat tidak cukup. Adalah disyorkan untuk menggunakan beberapa produk pengeluar biasa, yang boleh memastikan kekuatan, mengurangkan kelembapan, meningkatkan kekakuan, dan meningkatkan kualiti dan gred pakej.


Hot Tags: kotak pembungkusan kertas, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Kotak Pembungkusan Kertas Tersuai Seterusnya:Warna Beralutan Kadbod dan Kotak Kotak, Kotak Pembungkusan Beralutan

Siasatan

You Might Also Like