Hadiah pembungkusan Peti

Hadiah pembungkusan Peti

Hadiah pembungkusan Peti Bahan: kertas Kertas jenis: Paperboard Kegunaan industri: Hadiah & kraf Penggunaan: pembungkusan barangan Ciri-ciri: kitar semula Percetakan: Depan Embossing, berkilat, depan Matt, setem, UV lapisan, Varnishing Perintah Custom: menerima Tempat asal: Shenzhen, China (tanah besar) Jenama: OEM Nombor model: Nama produk: kadbod hadir Hadiah kotak dengan reben Saiz: Saiz Custom yang diterima Penggunaan: Pembungkusan barangan Percetakan: CMYK 4 warna + Pantone mengimbangi percetakan Bentuk: Bentuk tersuai Logo: Logo pelanggan Penamat: PP depan, panas setem, UV spot Gold/peniaga Jenis: Alam sekitar dan kitar semula

Maklumat produk

Hadiah pembungkusan Peti

Bahan: kertas

Kertas jenis: Paperboard

Kegunaan industri: Hadiah & kraf

Penggunaan: pembungkusan barangan

Ciri-ciri: kitar semula

Percetakan: Depan Embossing, berkilat, depan Matt, setem, UV lapisan, Varnishing

Perintah Custom: menerima

Tempat asal: Shenzhen, China (tanah besar)

Jenama: OEM

Nombor model:

Nama produk: kadbod hadir Hadiah kotak dengan reben

Saiz: Saiz Custom yang diterima

Penggunaan: Pembungkusan barangan

Percetakan: CMYK 4 warna + Pantone mengimbangi percetakan

Bentuk: Bentuk tersuai

Logo: Logo pelanggan

Penamat: PP depan, panas setem, UV spot Gold/peniaga

Jenis: Alam sekitar dan kitar semula

Kotak yang hadir dengan beg tangan untuk trasure

christmas gift boxes

luar kotak merah dan hitam dalam Peti

beg tangan dengan menyekat emas


Tentang pakej makanan:

Pembungkusan makanan adalah "memelihara" untuk keselamatan makanan

Pada masa Bilakah orang melampirkan sangat penting untuk isu-isu keselamatan makanan, pembungkusan makanan, sebagai tarikh "Pertahanan baris" pemprosesan makanan, semakin banyak lagi dan perhatian lebih ramai orang. Pembungkusan makanan mesti bergerak ke hadapan dengan mantap di masa hadapan laluan pembangunan, bukan sahaja untuk memenuhi tabiat penggunaan rakyat, tetapi juga untuk sentiasa berinovasi dan meneroka, untuk "melindungi" keselamatan makanan.

Pertama, mencapai inovasi praktikal. Dengan perkembangan taraf hidup masyarakat, keperluan rakyat bagi pembungkusan makanan adalah tidak hanya terhad kepada fungsi berpakaian dan melindungi makanan, tetapi juga untuk mencapai inovasi yang berfungsi di bawah premis perlindungan alam sekitar. Di bawah apa-apa latar belakang, bentuk pembungkusan yang inovatif seperti stand-up beg, poket zip beg, dan peti kotak telah muncul, dan dengan kemudahan, kesenangan penggunaan, paparan pelantar yang sangat baik dan perlindungan alam sekitar, ia telah muncul dalam bidang pembungkusan makanan.

Kedua, bersungguh-sungguh membangunkan teknologi pemeliharaan. Pembungkusan makanan perlu memastikan makanan yang segar dan lazat, tetapi juga mempunyai jangka hayat lebih panjang. Ini memerlukan kakitangan terbabit untuk mengukuhkan penyelidikan dan pembangunan Teknologi pembungkusan dan pemeliharaan makanan, dan memperluaskan bidang permohonan. Pada mengecil sekarang, vakum pembungkusan dan pembungkusan atmosfera diubahsuai telah berjaya digunakan untuk pembungkusan daging sejuk; pembungkusan menyerap oksigen yang pelbagai telah menjadi popular di pasaran pembungkusan makanan asing, dan mempunyai kesan yang penting dalam mengekalkan rasa makanan, warna, bau, dan memanjangkan jangka hayat.

Sekali lagi, memilih bahan pembungkusan yang sesuai. Dengan perkembangan pesat industri pembungkusan makanan, bahan pembungkusan makanan akan mempelbagaikan, jadi ia adalah penting untuk memilih bahan-bahan pembungkusan yang sesuai mengikut ciri-ciri produk. Pembungkusan logam adalah disukai oleh pemproses makanan mewah kerana sifat-sifat fizikal dan kimia yang stabil dan tekstur yang sangat baik. Ia telah meluas digunakan dalam teh tin, tin susu tepung, kuih bulan dan bidang-bidang lain.

Akhirnya, Keselamatan dan kualiti dijamin. Dalam kebelakangan ini, masalah keselamatan makanan yang disebabkan oleh pembungkusan makanan telah muncul dalam satu aliran yang tidak berkesudahan dan kualiti dan keselamatan makanan pembungkusan telah ditolak ke hadapan. Bagi mengawal ketat Keselamatan keselamatan makanan, memahami bahaya keselamatan makanan pembungkusan dan piawai dan kaedah-kaedah kebersihan ujian telah menjadi satu kursus yang wajib untuk industri. Pada masa yang sama, Keselamatan pengangkutan makanan dan pembungkusan yang juga adalah sangat penting, jadi ujian bagi pembungkusan pengangkutan makanan juga mesti memenuhi syarat-syarat standard yang berkaitan.

Saya percaya bahawa dengan usaha bersepadu daripada semua pihak dalam rantaian bekalan pembungkusan makanan, keselamatan makanan masa depan akan menjadi tanpa halangan, marilah kita belayar bersama-sama!

Terdapat mesin cetak warna 4/5 6sets. Mesin Cetak 4 + 4 warna yang akan diimport tidak lama lagi untuk memenuhi y keperluan yang lebih banyak.

Sistem ctp pra berkualiti tinggi, menyediakan Kedai-kedai yang tepat, yang merupakan jaminan asas hasil cetakan yang baik.

Warna semak semasa percetakan untuk memastikan yang sama warna sebagai sampel pra atau merasa anda.

Mesin lipat Heidelberg. Lipatan tepat adalah permulaan sebuah buku yang baik selepas percetakan.

notebook printing

Automatik melapis mesin dan mesin UV.


Shenzhen riang percetakan co., ltd

Tambah: Huiyifeng Industrial Park, No.1219, Guanguang Rd., Guanlan street, Longhua Daerah, Shenzhen, China.

Hubungi kami: kayu Rang undang-undang (Encik kayu)

Tel: +86-755-mudah-alih 23767621: +86-13632944480 QQ:860681365

Kami berbual: anti-commonadv

E-mel: info@joyful-printing.net


* Semua sampel yang disenaraikan di sini adalah hanya untuk tujuan rujukan, bukan untuk dijual.


Hot Tags: Hadiah pembungkusan Peti, China, pembekal, pemborong, harga
Sepasang:Kotak Pembungkusan Hadiah Kualiti Seterusnya:Kotak Dan Pembungkusan

Siasatan

You Might Also Like