Pemegang Fail Kertas

Pemegang Fail Kertas

pemegang kad kertas Nama produk: kadbod cincin pengikat pemegang file Bahan: Kertas Bentuk: Folder Tempat asal: Shenzhen, China (tanah besar) Jenama: OEM Jenama Saiz: 7.2 * 29 * 32.2cm Warna: Disesuaikan, seperti yang diperlukan Percetakan: CMYK Certificate : ISO900, logo FSC: logo pelanggan Pembungkusan: Kadbod Master

Maklumat produk

pemegang fail kertas

Nama produk: pemegang kad pengikat kadbod

Bahan: Kertas

Bentuk: Folder

Tempat asal: Shenzhen, China (tanah besar)

Jenama: Jenama OEM

Saiz: 7.2 * 29 * 32.2cm

Warna: Disesuaikan, seperti yang diperlukan

Percetakan: CMYK

Sijil: ISO900, FSC

Logo: logo pelanggan

Pembungkusan: Kadbod Master

pemegang fail folder

pemegang fail papan tunggal

Tips mencetak:

Bagaimana untuk menjimatkan kos percetakan semasa pemprosesan prepress


Mengetahui isu-isu yang perlu anda perhatikan apabila membuat fail prepress adalah lebih baik untuk mengelakkan masalah percetakan. Sebagai pengeluar prepress, anda boleh melaksanakannya dari beberapa aspek untuk menjimatkan kos percetakan.


1. Mengenali spesifikasi kertas biasa dan nombor pembukaan, dan menaip dengan kawasan pengenaan yang terbesar. Dalam pengenaan itu, penataan huruf dilakukan berdasarkan prinsip menyimpan kertas percetakan. Pertama sekali, analisis objek kerja, seperti apa yang digunakan kertas, mesin cetak untuk mempersiapkan, dan proses yang digunakan, dapat mengurangkan masalah pencetakan, sisa kertas, dll yang ditemui semasa pencetakan. Pada masa kini, perisian ini sentiasa dikemas kini dan kaedah penataan lebih mudah. Perisian menaip Preps dan Heidelberg lebih maju. Terdapat banyak templat susun atur yang ditetapkan. Hanya letakkan fail dan perisian akan dikenakan secara automatik. Perisian ini berfungsi tetapi praktikal. Operasi ini agak rumit, dan jenis huruf buku biasanya digunakan.


2. Mengenali proses pascabayar. Pereka pra-akhbar berfikir bahawa kerja yang sempurna, selepas penghantaran pengeluaran percetakan, terdapat banyak masalah proses percetakan, supaya pengeluaran tidak dapat dilakukan secara normal, atau meningkatkan kesulitan pemprosesan yang tidak perlu, mengakibatkan peningkatan biaya. Dalam keseluruhan alur kerja percetakan, sambungan lancar antara prepress, percetakan dan postpress perlu dipastikan. Pencetak perlu memahami prestasi pelbagai pencetakan dan piawaian pengiraan gaji. Jika tidak, mungkin disebabkan kos percetakan dan proses yang tidak munasabah, meningkatkan kos.


3. Bilangan cetakan. Dari permukaan, ia tidak ada kaitan dengan reka bentuk, tetapi dalam hal percetakan berskala besar, perlu mempertimbangkan perbelanjaan percetakan piring dan kos percetakan. Jika kuantiti percetakan tidak besar, pengenaan tidak dapat ditingkatkan, jika tidak, kos pengeluaran die-cut mahal akan meningkatkan biaya pembungkusan. Pada masa ini, ia boleh dianggap menghasilkan plat tembaga-zink dengan kos yang lebih rendah, dan kemudian menggunakan mesin monokrom untuk mencetak, yang dapat menjimatkan banyak wang.


4. Semak selepas output. Pemeriksaan berikut dilakukan dengan mencetak susun atur kertas biru untuk mengelakkan kenaikan kos pengeluaran yang tidak perlu. Pemeriksaan termasuk: 1 sama ada terdapat kedudukan halaman, percetakan atau pembetulan yang tidak lengkap, sama ada kandungannya berada di luar pemotongan atau pemotongan, sama ada kandungan teks selesai, sama ada terdapat perkataan yang hilang, perkataan jatuh, kedudukan teks, fon berbeza ; 2 Sama ada saiz pembukaan kertas selaras dengan perintah kerja, sama ada bilangan warna dan bilangan jenis huruf adalah betul; 3 sama ada perkataan mulut, salib, tanda warna, reben, garisan tarik, dan lain-lain lengkap, sama ada garisan mulut memenuhi keperluan; 4 adalah kedudukan pendarahan yang mencukupi; 5 Bahagian hadapan dan belakang kertas biru mestilah sejajar dengan pita bermuka dua. Lipat buku mengikut kaedah lipat bil. Beri perhatian untuk memeriksa sama ada kaedah lipat betul semasa proses lipatan, potong pengacuan, periksa pesanan halaman, dan meterai buku itu. Adakah kedudukan pendispensinya mencukupi, sama ada buku mengikat merangkak dan sama ada kedudukan terapung adalah konsisten; 6 warna kotak kertas biru perlu memberi perhatian kepada warna potong garisan potong, kandungan teks lebih daripada 3mm ~ 5mm dari garis pemotongan, kotak kad dan kotak lubang pada umumnya Untuk satu sisi, perhatikan sama ada garisan pisau berpusat pada susun atur, dan kotak butik sepatutnya menjadi garis pemarkahan terbalik untuk memeriksa sama ada bahagian hadapan dan belakang didaftarkan.


Kesemua di atas adalah pengalaman penulis dalam kerja pra-akhbar selama bertahun-tahun, hanya untuk rujukan pengamal percetakan dan pembungkusan yang berkaitan. Sudah tentu, pengeluaran prepress melibatkan banyak butiran, bukan hanya yang disebutkan di atas. Pemprosesan prepress juga memerlukan kesabaran dan ketekunan kakitangan produksi untuk memberi perhatian kepada setiap butiran dalam proses pengeluaran prepress, supaya kualiti produk dijamin. Untuk mengurangkan kos pembungkusan dan percetakan perusahaan dan mencipta nilai yang lebih besar untuk para pelanggan, pereka pra-akhbar dari pelbagai perusahaan perlu memperdalam pengetahuan mereka tentang proses percetakan, sehingga menghasilkan lebih baik dokumen pra-tekan dan produk pencetakan yang memuaskan pelanggan.

Terdapat 6set 4/5 menekan warna percetakan

kilang mencetak

Semak warna semasa percetakan untuk memastikan warna yang sama dengan sampel prepress atau sampel anda.

设备 12

Menyekat dan memotong emas

设备 13

设备 14

* Semua sampel yang disenaraikan di sini hanya untuk rujukan, bukan untuk jualan.


Shenzhen percetakan mencetak co., Ltd


Tambah: Huiyifeng Industrial Park, No.1219, Guanguang Rd., Jalan Guanlan, Daerah Longhua, Shenzhen, China.

Hubungi kami: Bil kayu (Mr. Wood)

Tel: + 86-755-23767621 Mobile: + 86-13632944480 QQ: 860681365

Kami berbual: anti-commonadv

E-mel: info@joyful-printing.net


Hot Tags: pemegang fail kertas, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:tidak Seterusnya:Percetakan Sampul Kertas

Siasatan

You Might Also Like