Kraft Paper Bag

Kraft Paper Bag

Kraft Paper Bag Model NO .: customerize Ciri-ciri: Kelembapan Bukti Bentuk: Tiga Dimensi Beg Cap Dagangan: OEM Spesifikasi: pada permintaan pelanggan Permohonan: Kain tali Bahan: Kraft Paper Membuat Proses: Percetakan Offset Pakej Pengangkutan: Standard kayu karton Asal: Shenzhen, China

Maklumat produk

Kraft Paper Bag

Model NO .: customerize

Ciri-ciri: Kelembapan Bukti

Bentuk: Beg Tiga Dimensi

Cap Dagangan: OEM

Spesifikasi: pada permintaan pelanggan

Permohonan: Tali kapas

Bahan: Kraft Paper

Membuat Proses: Percetakan mengimbangi

Pakej pengangkutan: Karton kayu standard

Asal: Shenzhen , China

Tips mencetak:

Kertas apa yang harus saya pilih untuk mencetak beg tangan?

Mencetak beg tote, sangat penting untuk memilih kertas. Pengeluar yang berbeza akan memilih kertas yang berbeza mengikut keperluan anda yang berbeza. Mana yang patut saya pilih untuk beg tangan dicetak? Anmei Mall menganalisis untuk anda: kebanyakan beg tangan menggunakan kad bubuk tunggal 250g (juga dipanggil kadbod putih), kertas kraft digunakan untuk beg tangan mewah, kerana terdapat tiga sebab untuk memilih kertas ini:

1. Apabila kertas dibuat ke dalam beg tangan, garis lipatan tidak akan pecah. Kertas terlalu tebal untuk berfungsi, dan garisan lipat tidak baik.

2, mencetak warna latar belakang tidak mudah untuk menggugurkan dakwat.

3, kertas ini mempunyai kekuatan yang baik dan tidak mudah luntur.

4, kepadatan kertas adalah baik.

Teknologi pemprosesan beg tote: bronzing, film, benjolan, UV, minyak, dll Menambah proses ini dapat meningkatkan gred seluruh tas tangan, meningkatkan propaganda produk! Ia membuatkan orang berasa segar!


Kami adalah syarikat percetakan besar di Shenzhen China. Kami menawarkan semua penerbitan buku, percetakan buku hardcover, percetakan buku papercover, buku nota hardcover, percetakan buku sprial, percetakan buku pelana pelana, percetakan buku kecil, kotak pembungkusan, kalendar, semua jenis PVC, risalah produk, nota, buku kanak-kanak, pelekat, semua jenis produk percetakan warna kertas khas, kad permainan dan sebagainya.

Untuk maklumat lanjut sila lawati

http://www.joyful-printing.com. ENG sahaja

http://www.joyful-printing.net

http://www.joyful-printing.org

e-mel: info@joyful-printing.net


Hot Tags: beg kertas kraft, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Percetakan Sampul Kertas Seterusnya:Beg Kertas Tersuai

Siasatan

You Might Also Like