Percetakan Diaries Cover PU

Percetakan Diaries Cover PU

Spesifikasi CUSTOMIZED: 148 * 210mm, 200 muka surat HS Kod: 4820100000 Jenis percetakan: Offset Percetakan Cover Buku: Warna Lembut Lembut: Cetak Skrin Halaman: 100 Halaman MOQ: 500PCS Pakej Pengangkutan: Standard Export Packing Origin: Penerangan: Notebook & Diaries Percetakan Pakej Pengangkutan: K = K Eksport Kadbod, pada Export Pallets Asal: China Penerangan Produk: Notebook & Diary Printing

Maklumat produk

Percetakan Diaries Cover PU

Cap Dagangan: DICATIKAN

Spesifikasi: 148 * 210mm, 200 halaman

Kod HS: 4820100000

Percetakan Jenis: Percetakan Offset

Cover Buku: Cover lembut

Warna: Cetak Skrin  

Halaman: 100 Halaman

MOQ: 500PCS

Pakej Pengangkutan: Pembungkusan Eksport Standard

Asal: China

Penerangan Produk:

Pencetakan Buku Nota & Diary

Pakej Pengangkutan: K = K Kadbod Eksport, pada Palet Eksport

Asal: China

Penerangan Produk: Pencetakan Buku Nota & Buku-buku
Tip percetakan:

Mengenai teknologi salutan glueless yang baru muncul

Teknik laminating konvensional adalah dalam bentuk filem, seperti pra salutan pada bahan filem menggunakan gam berasaskan pelarut, gam berasaskan air atau pelekat mencairkan panas. Filem pelekat berbeza. Ia tidak menggunakan filem polipropilena yang berorientasikan biaxial (OPP), tetapi polietilena tekanan tinggi adalah bahan utama filem PE. Kerana filem PE mempunyai cair panas yang baik dan plastik, Setelah rawatan yang kuat pada satu sisi dari filem PE, filem PE dapat dicairkan dengan termal pada kertas percetakan warna oleh mesin laminating glueless.


Filem bebas getah ini dapat menahan kening dan tidak busa, dapat menahan suhu 20 hingga 120 ° C, dan dapat menahan rolling, memotong dan sejenisnya. Dalam proses salutan bukan pelekat, lapisan bahan bantu tambahan diantara roller pemanasan dan filem PE, dan mesin laminating bukan pelekat diluluskan bersama, dan produk laminating dikeluarkan dari bahan bantu. Filem PE yang sama boleh membuat filem ringan, matt atau kesan lain kerana bahan-bahan yang berbeza digunakan.


Teknologi salutan bebas gam tidak memerlukan gam, dan kelebihannya adalah jelas: ia sangat mengurangkan kos; tidak ada gas berbahaya yang mudah untuk menyerap dan menyusup ke dalam pengeluaran, memastikan keselamatan; mudah dikitar semula, kurang buangan dihasilkan; filem yang digunakan dalam teknologi Ketebalan adalah kecil dan memerlukan kurang tekanan semasa operasi. Teknologi salutan bebas salutan adalah inovasi teknologi dalam filem PE sedia ada di pasaran.


Hot Tags: pu cover percetakan buku harian, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Jurnal Berikat Kain Seterusnya:Buku Diary, Diary dengan Lock atau Diary Padlock, Diary A4

Siasatan

You Might Also Like