The Versatility The Xaar 1201 Nozzle Membawa Pelbagai Penyelesaian Percetakan Kepada Pengilang Cina

- Jan 03, 2019-

Fleksibiliti muncung Xaar 1201 membawa pelbagai penyelesaian percetakan kepada pengeluar Cina


Kami adalah syarikat percetakan besar di Shenzhen China. Kami menawarkan semua penerbitan buku, percetakan buku hardcover, percetakan buku papercover, buku nota hardcover, percetakan buku sprial, percetakan buku pelana pelana, percetakan buku kecil, kotak pembungkusan, kalendar, semua jenis PVC, risalah produk, nota, buku kanak-kanak, pelekat, semua jenis produk percetakan warna khas, kad permainan dan lain-lain.

Untuk maklumat lanjut sila lawati

http://www.joyful-printing.com. ENG sahaja

http://www.joyful-printing.net

http://www.joyful-printing.org

e-mel: info@joyful-printing.net


Guangzhou Xucheng Electronic Technology Co., Ltd. (selepas ini dirujuk sebagai Xucheng Company) membawa Xaar 1201 cetakan Ketua Syarikat Xaar British kepada Pameran Percetakan dan Percetakan Digital Antarabangsa China (selepas ini dirujuk sebagai CSGIA). Pada pendiriannya, Xu Xucheng menyerlahkan pencetak flatbed UV X6-1610XUV dan X6-2613XUV yang dilengkapi dengan muncung Xaar 1201, serta X6-1804XS yang baru dikembangkan dan siri percetakan digital X6-1808XS lapan kepala. Kualiti cetakan yang sangat baik dan serba boleh muncung Xaar 1201 telah membawa pelbagai penyelesaian kepada pengeluar pencetak Cina. Semua orang dialu-alukan untuk melawat stesen 3033 Dewan 3 untuk melawat dan bertukar-tukar.

Xaar 1201 adalah kepala cetak yang menggunakan teknologi sistem elektromekanik silikon mikro piezoelektrik filem (selepas ini dirujuk sebagai MEMS). Ia sesuai untuk percetakan dakwat UV, pemindahan haba, pelarut yang lemah atau dakwat berasaskan air. Tahap permohonan meliputi pencetakan industri seperti pengiklanan dan tekstil digital. Dengan 1280 orifices untuk imej berkualiti tinggi sehingga 1440 dpi, printhead ini adalah cetakan kepala yang ideal untuk pencetak yang memberi tumpuan kepada kualiti cetakan dan produktiviti, yang menawarkan kelajuan cetak tinggi dan teknologi MEMS yang tinggi. Ketepatan cetakan yang cemerlang dan kebolehpercayaan yang tinggi, dan reka bentuk padat untuk pelbagai aplikasi perindustrian.

Pelancaran produk baru yang berjaya ini mendapat manfaat daripada kerjasama yang berjaya antara ketiga-tiga pihak: Xaar, Xucheng dan Guangzhou Haocheng International; selepas menjadi agen umum Xaar 1201 di Greater China, Haocheng International memainkan peranannya dalam integrasi aplikasi dan sistem. Kelebihan, dan bekerjasama dengan Xaar untuk bersama-sama mewujudkan platform komprehensif mengintegrasikan kepala elektronik, dakwat dan cetakan. Sumber-sumber yang kaya ini membantu Xucheng untuk menerapkan kepala cetak lengkap ini kepada pengiklan, pencetak industri dan tekstil. . Di masa depan, Haocheng akan terus memanfaatkan kepakarannya dalam integrasi dan aplikasi sistem untuk membantu lebih banyak vendor terus membangunkan pelbagai produk dalam pelbagai bidang.

"Xaar 1201 muncung sangat penting untuk pencetak yang kami pameran di pameran ini," kata Encik Zhao Jianwu, pengurus besar Xucheng. "Kami sangat berbahagia bahawa Xaar 1201 dapat mencapai pencetakan berkualiti tinggi yang stabil dengan tahap dakwat yang tinggi. Kesesuaian juga membolehkan kami untuk memenuhi keperluan pelanggan dengan lebih baik, membantu kami memendekkan kitaran pembangunan produk dan masa ke pasaran, mencapai pembangunan produk yang lebih pantas, dan membuka lebih banyak peluang perniagaan untuk kami. Pada masa yang sama, pencetak yang kami tunjukkan tidak dapat dipisahkan. Sokongan bersama Hao dan Haocheng adalah salah satu sebab penting bagi kita untuk mengembangkan pelbagai pencetak. "

"Pencetak flatbed pencetak UV dan pencetak siri digital Xucheng di CSGIA bukan sahaja menunjukkan tahap kepercayaan yang tinggi dalam cetakan Xaar 1201 kami, tetapi juga menunjukkan kepelbagaian produk ini untuk memenuhi keperluan pelbagai segmen pasaran. Sebagai pengedar utama Xaar Greater China, Haocheng, dengan kerjasama yang erat dengan kami, menyediakan penyelesaian rantaian dan penyelesaian penyepaduan yang komprehensif dan stabil untuk pengeluar pencetak pelbagai format, membolehkan Xucheng untuk membangunkan pencetak pelbagai fungsi dengan pelbagai aplikasi. "Kata Simon Kirk, pengurus produk kanan di Xaar 1201.


Sepasang:Percetakan Kertas Wax Dalam Memori Seterusnya:1.8 Billion Pieces Of Express Sample Should Be Added To The "Vacuum Disposal Fees" For Packaging One-time?