Persidangan Penerbitan dan Percetakan China Ketiga Diadakan Di Shanda

- Dec 07, 2018-

Persidangan Penerbitan dan Percetakan China ke-3 telah diadakan di Shanda


Kami adalah syarikat percetakan besar di Shenzhen China. Kami menawarkan semua penerbitan buku, percetakan buku hardcover, percetakan buku papercover, buku nota hardcover, percetakan buku sprial, percetakan buku pelana pelana, percetakan buku kecil, kotak pembungkusan, kalendar, semua jenis PVC, risalah produk, nota, buku kanak-kanak, pelekat, semua jenis produk percetakan warna khas, kad permainan dan lain-lain.

Untuk maklumat lanjut sila lawati

http://www.joyful-printing.com. ENG sahaja

http://www.joyful-printing.net

http://www.joyful-printing.org

e-mel: info@joyful-printing.net


"Jumlah maklumat adalah besar, dan barang-barang kering penuh." "Kandungan ucapan mempunyai pemikiran yang mendalam, amalan tipikal dan kepentingan demonstrasi industri." Pada petang 28 November, ia diarahkan oleh Percetakan dan Pengedaran Biro Jabatan Propaganda Pusat, Biro Penerbitan dan Penerbitan Perbandaran Beijing dan Berita China. Persidangan Penerbitan dan Percetakan China ke-3 yang ditaja bersama oleh Publishing Media Group Co., Ltd. telah diterima baik dan dipuji oleh penonton.


Pada majlis Promosi Pencetakan Hijau Hijau 2018, sebagai forum penting untuk pembangunan kolaborasi industri percetakan hijau di Beijing-Tianjin-Hebei pada tahun 2018 untuk menggalakkan pertukaran perniagaan, Persidangan Percetakan dan Percetakan China ke-3 diadakan dengan tema "Lean , Pintar dan Bersambung ". Jabatan, kolej dan universiti, unit penerbitan, syarikat percetakan, pembekal perkhidmatan bekalan, pembangunan industri pencetakan dan percetakan dari bersandar kepada pintar, dan mempromosikan pembangunan industri yang berkualiti tinggi.


Sesuaikan trend, terus inovasi


Dalam ucapan utama persidangan itu, Liu Xiaokai, pengarah Biro Percetakan dan Pengedaran Jabatan Propaganda Pusat, berkata bahawa penerbitan dan pencetakan depan harus menaikkan kedudukan politik dan melaksanakan sistem tanggung jawab untuk kerja ideologi; memperkukuh pembinaan kapasiti, menyatukan dan memperluaskan kedudukan pencetakan dan percetakan; bertujuan memenuhi keperluan orang ramai dan memberikan bekalan percetakan yang lebih baik; membina asas semangat, melatih pendatang baru dalam industri, dan mempromosikan pembangunan berkualiti tinggi industri penerbitan dengan semangat yang baik.


"Stesyen tinggi, konsensus, fokus pada kekurangan, penyepaduan bantuan, kedudukan yang lebih jelas dan memperdalam tema telah menjadi satu aktiviti serentak dari Promosi Percetakan Percetakan Hijau Kebangsaan, yang telah membentuk perbincangan dan kerjasama antara industri penerbitan dan industri percetakan . Platform ini membuka saluran dan mewujudkan suasana. "Liu Xiaokai menilai nilai industri dan kepentingan praktikal Persidangan Penerbitan dan Percetakan China.


Beijing adalah tanah tinggi industri penerbitan, dan industri penerbitan dan percetakan juga berfungsi sebagai fungsi utama modal sebagai keutamaan. Sebagai salah satu penganjur forum, Wang Yezhen, timbalan pengarah Jabatan Propaganda Jawatankuasa Perbandaran Beijing dan pengarah Biro Perbandaran dan Penerbitan Perbandaran Beijing, berkata dalam proses menyelesaikan fungsi bukan modal dan pembangunan hijau, percetakan penerbitan Beijing mendedahkan struktur bekalan dan permintaan yang tidak seimbang dan jaminan perkhidmatan yang tidak mencukupi. Soalan baru. Penganjuran persidangan itu adalah untuk mematuhi permasalahan yang berorientasikan masalah, yang bertujuan untuk mencapai sasaran, pembangunan yang tepat, asas yang kukuh, papan pendek, kuat dan lemah, dan kuku sedang berkembang dengan mantap.


Sebagai unit propaganda langsung Jabatan Propaganda Pusat dan kedudukan propaganda yang penting dalam industri ini, salah satu penganjur, China News Publishing Media Group Co., Ltd., sentiasa mematuhi arahan politik yang betul dan orientasi pendapat masyarakat, dan mematuhi kepada kedudukan utama ideologi. Ma Guocang, pengerusi China News Publishing Media Group, berkata bahawa kumpulan itu hampir dengan industri itu, memasuki perusahaan itu, dan terlibat dalam penyepaduan industri penerbitan dan percetakan. Selepas tiga tahun hujan, Persidangan Penerbitan dan Percetakan China telah menjadi acara jenama penting dalam minggu publisiti pencetakan hijau kebangsaan.


Lean 夯 智能 Smart Leading


Pada masa ini, perkembangan pintar industri percetakan China berada dalam tahap pemecahan, meneroka dan bermula. Pembinaan bijak memerlukan inovasi yang terkoordinasi dan pembinaan keseluruhan rangkaian industri hulu dan hilir dan di luar industri.


Persidangan Penerbitan dan Percetakan China ke-3 telah menguasai era baru, idea-idea baru, matlamat baru dan keperluan baru, dan sejajar dengan "Pelan Pembangunan" Pentadbiran Kebangsaan dan Penerbitan Pentadbiran "Pelan Lima Tahun" untuk Industri Pencetakan "tahun ini, dan dilaksanakan secara mendalam 2018. Semangat persidangan inovasi industri percetakan China akan terus melaksanakan tema "kecerdasan", dan mengambil asas yang mantap dan kokoh untuk memimpin industri percetakan untuk mencapai kebolehoperasian dan saling menguntungkan.


Dalam pengumpulan pakar dalam bidang politik, pengeluaran, pembelajaran dan penggunaan, ucapan utama dan pidato utama, penceramah dari pihak berkuasa industri, institut universiti, unit penerbitan, syarikat percetakan, pembekal perisian dan perkakasan digabungkan dengan amalan mereka sendiri, memberi tumpuan kepada komunikasi tanpa lemak Berdasarkan pembaharuan, kami akan menguatkan inovasi pengeluaran, pendidikan dan penyelidikan, dan cara dan cara menerbitkan rantaian industri percetakan.


Institut Percetakan dan Pembelajaran Beijing, Luo Xue, menjelaskan lima aspek pengurusan, inovasi, kecerdasan, pengantarabangsaan dan pembinaan bakat dari mekanisme kurus. Unit penerbitan, bagi pihak pengerusi China Media Publishing Group Gongxin, Ji Zhonghua menyifatkan amalan membina sistem keputusan percetakan berdasarkan data; wakil syarikat percetakan, pengarah syarikat percetakan percetakan nasional, perusahaan pencetakan dan pencetakan perusahaan Hong Kong utara, Dongguan Jinbei Printing Co., Ltd. Chang Yang Guowei berkongsi "Model Piala Emas" dari pengurusan ramping hingga kecerdasan. Guo Jianhong, pengurus besar Beijing Jianhong Printing Co., Ltd., sebuah syarikat percetakan milik syarikat terkenal yang terkenal dengan percetakan atas permintaan, berkongsi praktik percetakan dan keperluan percetakan syarikat. Masalahnya diselesaikan; dari segi penyedia perkhidmatan, Jiang Yanping, pengurus besar Beijing Kaijuan Information Technology Co., Ltd., menafsirkan status perkembangan penerbitan dan pencetakan dengan data pasaran runcit buku China. Zhou Zhendong, pengurus besar jentera produk POD inkjet Beijing Peking University Founder Electronics Co., Ltd. menganalisis kes-kes tertentu. Pengasas Elektronik menganggap dan mengamalkan rantaian bekalan dan percetakan.


Selepas hujan, makna yang mendalam


Pada tahun 2016, sejak pelancaran Persidangan Penerbitan dan Pencetakan China, setiap Persidangan Penerbitan dan Penerbitan China telah berdasarkan fokus utama industri, titik kesakitan, pihak berkuasa bersama, institut penyelidikan, rumah penerbitan, syarikat percetakan dan industri. Unit berkaitan rantaian menjalankan nadi dan penerokaan pembangunan berkualiti tinggi dalam industri penerbitan dan percetakan.


Mengulas semula dua sesi sebelumnya, Persidangan Penerbitan dan Percetakan China mengadakan tema "Green · Transformation · Innovation", "Digital · Connecting and Convergence", bertukar tren hijau dan digital terkini dalam bidang penerbitan dan percetakan, dan meneroka perkembangan simbiosis industri dan inovasi. Pada tahun ini, berdasarkan dua persidangan yang lepas, persidangan ini akan terus memperdalam tema utama, dengan tema "Lean, Smart and Interconnected", meneroka dasar pintar dalam bidang penerbitan dan percetakan, dan bersandar dari pengurusan, pemasaran, pengeluaran dan mod. Pertukaran dan kongsi dalam semua aspek. Memajukan masa adalah semangat masa, dan ia adalah langkah ke hadapan dan cadangan abadi Persidangan Penerbitan dan Percetakan China.


Li Yanqiu, presiden Beijing Shengtong Printing Co., Ltd., menghadiri persidangan itu setiap tahun. Li Yanqiu berkomentar: "Persidangan itu memberi tumpuan kepada tema utama setiap tahun, topik semakin mendalam dan lebih mendalam, tema itu lebih jelas dan jelas, dan ia sangat memberi inspirasi kepada pengurusan lean dan amalan pintar perusahaan berkaitan dalam rantaian industri . " Malah, melalui percetakan penerbitan Rantaian perindustrian dan pembangunan bersepadu dipercepatkan adalah bendera tersendiri Persidangan Penerbitan dan Percetakan China. Persidangan ini mematuhi asas-asas, perkara utama dan objektif, dan bertujuan untuk mengukuhkan pertukaran dan hubungan antara industri dan terus bersungguh-sungguh mempromosikan pembangunan industri.


Sepasang:Peralihan Pearl River Delta Percetakan Dan Pembungkusan Pintar Baru Teknologi Persidangan Pertukaran Dan Kongres Persatuan Percetakan Zhongshan Adalah Kejayaan Lengkap Seterusnya:Pada tahun 2017, pendapatan industri percetakan 3D melebihi $ 7 bilion. Penyedia perkhidmatan bebas menyumbangkan lebih daripada 40%.