Peralihan Pearl River Delta Percetakan Dan Pembungkusan Pintar Baru Teknologi Persidangan Pertukaran Dan Kongres Persatuan Percetakan Zhongshan Adalah Kejayaan Lengkap

- Jan 10, 2019-

Persidangan Pertukaran Teknologi Pintar Percetakan dan Pembungkusan Pearl River Delta 2018 dan Kongres Persatuan Percetakan Zhongshan adalah kejayaan yang lengkap


Kami adalah syarikat percetakan besar di Shenzhen China. Kami menawarkan semua penerbitan buku, percetakan buku hardcover, percetakan buku papercover, buku nota hardcover, percetakan buku sprial, percetakan buku pelana pelana, percetakan buku kecil, kotak pembungkusan, kalendar, semua jenis PVC, risalah produk, nota, buku kanak-kanak, pelekat, semua jenis produk percetakan warna khas, kad permainan dan lain-lain.

Untuk maklumat lanjut sila lawati

http://www.joyful-printing.com. ENG sahaja

http://www.joyful-printing.net

http://www.joyful-printing.org

e-mel: info@joyful-printing.net


Pada musim sejuk awal, matahari bersinar dan kaum India berkumpul di Zhongshan. Pada 12 Disember, Persidangan Pertukaran Teknologi Perisikan Pearl River Delta Percetakan dan Pembungkusan 2018 dan Kongres Persatuan Percetakan Zhongshan ditaja bersama oleh Persatuan Teknologi Pembungkusan Guangdong dan Persatuan Industri Percetakan dan Pembungkusan Zhongshan. Dataran pameran berlian, Zhongshan Yongan, telah diadakan di tingkat pertama Mahkota. Bandar baru. Dewan itu berjaya diadakan. Luo Jianhua, Timbalan Pengarah Biro Kebudayaan, Radio, Filem dan Televisyen Zhongshan Municipal, Lu Lizhu, Timbalan Pengarah Pusat Perkhidmatan Perusahaan Kecil dan Menengah Daerah Guangdong Guan Ruifeng, pengarah Majlis China untuk Promosi Perdagangan Antarabangsa Luo Xiaoguang, pengarah Jawatankuasa Zhongshan, Guo Dongsheng dan tetamu lain datang ke tempat tersebut. Lebih daripada 300 orang dari Pearl River Delta dan Hong Kong dan Macau Ikhwan, syarikat-syarikat anggota dan pembekal menghadiri mesyuarat itu. Semua orang berkumpul untuk berkongsi persahabatan dan membincangkan perkembangan industri.


print factory


Lin Guanxiong, Presiden Persatuan Industri Percetakan dan Pembungkusan Zhongshan


print service


Huang Qihong, Presiden Persatuan Teknologi Pembungkusan Guangdong


Pertemuan itu pertama kali dianjurkan oleh Lin Guanxiong, presiden Persatuan Industri Pencetakan dan Pembungkusan Zhongshan. Pengerusi Lin menyebut bahawa kecerdasan, globalisasi dan data adalah trend pembangunan masa depan. Industri percetakan dan pembungkusan juga harus mengikut trend, mengkaji keadaan dan bersedia untuk masa depan. Seterusnya, Presiden Lin memperkenalkan pembangunan industri percetakan dan pembungkusan di Zhongshan City dan kerja-kerja syarikat-syarikat ahli persatuan itu. Selepas itu, Huang Qihong, presiden Persatuan Teknologi Pembungkusan Guangdong, berkata dalam konteks pembaharuan pembekal bekalan, kemajuan mantap akan menjadi nada keseluruhan pembangunan industri pembungkusan. Kita mesti mematuhi transformasi yang didorong oleh inovasi, pintar, mengukuhkan asas, dan melindungi alam sekitar. Konsep pembangunan untuk mencapai pembangunan industri berkualiti tinggi yang mampan dan sihat.


Tema acara itu ialah "Kebijaksanaan, Inovasi". Persidangan ini menjemput sebilangan besar pakar industri, dari trend perkembangan pembuatan pintar semasa, analisis mendalam mengenai pembekal peralatan terkenal, teknologi dan aplikasi anti-pemalsuan pintar, ujian pintar, bahan-bahan baru perlindungan alam sekitar, perkhidmatan awan dan lain-lain. , jenama, pencetak dan pembekal Membincangkan teknologi pembungkusan pintar yang lebih baik dan penyelesaian pembungkusan yang inovatif Presiden duduk dan para tetamu berkata persembahan itu sangat menarik dan mendapat banyak manfaat. Di luar tempat itu, bilik persidangan mempunyai banyak gerai pembekal untuk mempromosikan lagi kerjasama dan pertukaran perniagaan.


printing service


Toast


Senarai penceramah dan tajuk adalah seperti berikut:


Wang Rongsheng, Pengurus Latihan, Dongguan Konebauer Printing Machinery Co., Ltd.


Pakar Penyelidikan dan Perancangan Pembuatan Pintar, Li Ming, Pengerusi Guangdong Guotang Intelligent Technology Industry Development Co., Ltd., "Jalan untuk Pembuatan Pintar dalam Industri Pembungkusan"


Fuji Xerox (China) Co, Ltd Pengarah Industri Seni Grafik Selatan China Tian Yun "Beyond Imagination - Percetakan Digital Terkemuka kepada Zaman Inovasi"


Liu Huidong, Pengurus Besar Cawangan Zhongshan Guangdong Ruijiang Cloud Computing Co., Ltd., "Cloud Security National"


Wu Yuyi, Pengarah Jabatan Pemasaran Guangzhou Xunyue Software Co., Ltd. "Jalan ke Pengilangan Pintar - Baki Input Output"


Gao Yun, Pengurus Pemasaran China Selatan, Lingyunguang Technology Group Co, Ltd "Pembangunan Kualiti, Pemeriksaan Pemenang Anugerah"


Shen Bin, Pengurus Jabatan Teknologi Flat, Bauhinia Ink (Zhongshan) Co., Ltd. "Barisan dakwat Bauhinia dan cadangan produk utama"


Zuo Mingming, timbalan pengarah jabatan pemasaran Guangzhou Tongze Machinery Co., Ltd. "Penyesuaian mewah telah mencipta bidang baru aplikasi komposit bebas pelarut"


Chen Wenshu, Pengurus Pusat Pengalaman Pelanggan, Miao Yinyun Technology (Shenzhen) Co., Ltd. "Mencetak semula Proses Pintar Industri untuk Mengubah Masa Depan"


Liu Guang, Timbalan Pengarah Perlindungan Alam Sekitar Jawatankuasa Persatuan Guangdong Baohe, "Masalah Persekitaran dan Penyelesaian Pengurusan untuk Percetakan dan Pembungkusan Perusahaan di Wilayah Kita"


printing factory


Ambil foto dengan rakan-rakan


Sepasang:China Standardisasi Inovasi Strategi Pembungkusan Perikatan Dan Jawatankuasa Profesional Percetakan Ditubuhkan Seterusnya:Persidangan Penerbitan dan Percetakan China Ketiga Diadakan Di Shanda