Pengalaman Charm Of Printing And Art Di Henggang

- Jan 03, 2019-

Mengalami daya tarikan percetakan dan seni di Henggang


Kami adalah syarikat percetakan besar di Shenzhen China. Kami menawarkan semua penerbitan buku, percetakan buku hardcover, percetakan buku papercover, buku nota hardcover, percetakan buku sprial, percetakan buku pelana pelana, percetakan buku kecil, kotak pembungkusan, kalendar, semua jenis PVC, risalah produk, nota, buku kanak-kanak, pelekat, semua jenis produk percetakan warna khas, kad permainan dan lain-lain.

Untuk maklumat lanjut sila lawati

http://www.joyful-printing.com. ENG sahaja

http://www.joyful-printing.net

http://www.joyful-printing.org

e-mel: info@joyful-printing.net


Pada 8 Disember, Majlis Kreatif ke-14 dan Majlis Pembukaan Pertukaran Budaya Kreatif Lijia ke-7 dibuka di Henggang, dan satu siri aktiviti menarik akan dilancarkan. Pameran Seni Budaya Hanmo Fragrance, Kafe Kopi Beralutan, Pertemuan Kreatif, Pameran Percetakan China, Pameran Jalan Lijia, Sains dan Teknologi melalui Zhizhi dalam percetakan, kertas bergelombang, muzik, pasar kreatif Lijia, pertunjukan penutup, untuk membuat pesta kreatif 12 bulan .


Di tapak acara, Hanmo Fragrance --- pameran seni kebudayaan yang dibantu oleh persatuan kebudayaan dan seni juga bertemu dengan orang ramai. Lebih daripada 60 seniman lukisan dan kaligrafi terkenal dari Guangdong, Hong Kong dan Macau berinteraksi dengan penonton untuk melakukan interaksi budaya dan artistik. Atmosfera sangat panas. Pada masa yang sama, di Dewan Pameran Kreatif, anda juga dapat melihat reka bentuk kreatif berfungsi dengan semangat masa; di belakang budaya taman, Pasar Kreatif Lijia akan diadakan untuk mempamerkan pelbagai kerajinan kreatif, kerajinan khas, dll untuk wisatawan dan Masyarakat menghargai pembelian.


Perlu diingat bahawa Pameran Pertukaran Budaya Kreatif Lijia juga mempunyai kedai kopi beralun, menggunakan kertas beralun sebagai elemen untuk mewujudkan ruang simulasi kertas beralun baru, menunjukkan kepelbagaian kadbod beralun dan menyampaikan tema pameran kepada penonton. Gabungan kreatif dan perlindungan alam sekitar yang sempurna.


Dilaporkan bahawa pameran pertukaran kreatif budaya ini, Lijia mengintegrasikan budaya dan seni berdasarkan kreativitas, dan menyediakan platform terpelajar untuk penghargaan kepada publik. Masa adalah sebulan. Orang ramai boleh meluangkan masa untuk mengalami yang satu ini dari Lijia. Kuasa kreatif.


Sepasang:Perkembangan Elektronik Bercetak Mempromosikan Pembangunan Pembungkusan Pintar Seterusnya:Heshan Yatu Shi Untuk Membawa Orang Baru Dengan Idea Baru Membantu Pendatang Baru Berkembang