China Standardisasi Inovasi Strategi Pembungkusan Perikatan Dan Jawatankuasa Profesional Percetakan Ditubuhkan

- Dec 01, 2018-

Jawatankuasa Standard Pembuatan Perikatan dan Percetakan Alliance Inisiatif China ditubuhkan


Kami adalah syarikat percetakan besar di Shenzhen China. Kami menawarkan semua penerbitan buku, percetakan buku hardcover, percetakan buku papercover, buku nota hardcover, percetakan buku sprial, percetakan buku pelana pelana, percetakan buku kecil, kotak pembungkusan, kalendar, semua jenis PVC, risalah produk, nota, buku kanak-kanak, pelekat, semua jenis produk percetakan warna khas, kad permainan dan lain-lain.

Untuk maklumat lanjut sila lawati

http://www.joyful-printing.com. ENG sahaja

http://www.joyful-printing.net

http://www.joyful-printing.org

e-mel: info@joyful-printing.net


Pada 22 November, ia ditaja bersama oleh Kolej Percetakan Beijing, China Standard Anti-pemalsuan Percetakan Co, Ltd dan Pusat Perkhidmatan Percetakan Gravure China-Rusia. Mesyuarat Jawatankuasa Perjumpaan Strategik Inovasi dan Standard Percetakan Inisiatif Cina China dan Forum Pengembangan Standardisasi Pembungkusan dan Percetakan 2018 telah diadakan di Beijing. 51 ahli jawatankuasa dan 53 ahli menghadiri mesyuarat.


Mesyuarat itu dipengerusikan oleh Zhao Hongchun, timbalan setiausaha agung Perikatan Strategik Inovasi Standardisasi China. Yu Xu, timbalan setiausaha perikatan China Standardisasi Inovasi Perikatan dan pengurus umum kumpulan pemenang yang menang, membaca kelulusan Perikatan Strategik Innovation Inovasi China untuk Jawatankuasa Khas Pembungkusan. Xu Wencai, pengerusi jawatankuasa khas dan bekas naib presiden Institut Percetakan Beijing, memperkenalkan latar belakang penubuhan jawatankuasa khas.


Dalam ucapannya, Dong Yiwei, timbalan pengarah Biro Percetakan dan Pengedaran Jabatan Propaganda Pusat, mengkaji perkembangan industri percetakan China selama 40 tahun pembaharuan dan pembukaan, dan mengemukakan "kerja asas dan strategik dalam pembangunan daripada jawatankuasa pembungkusan dan percetakan profesional. Tiga perkara nasihat mengenai cara bekerja keras dan memberi tumpuan kepada kualiti dan tahap kerja.


"Penubuhan Jawatankuasa Profesional Standardisasi Pembungkusan bertepatan dengan masa. Di bawah keperluan pembangunan kitaran pembangunan hijau, kerajaan amat memerlukan disiplin diri dari dalam industri, dan piawaian kumpulan adalah cara disiplin diri yang berkesan dalam industri. "Pentadbiran Negeri Penyeliaan Pasaran, Timbalan Pengurusan Inovasi Standard Pengarah Jabatan, Xiao Han, dalam ucapannya.


Presiden Institut Pengajian Undang-Undang Beijing Printing Institute mengemukakan tiga cadangan untuk kerja Jawatankuasa Pembungkus dan Percetakan Profesional: Pertama, kita mesti bekerja keras untuk memperkuat pengurusan dalaman, menguatkan pengurusan jawatankuasa khas, dan memperkuat pengurusan piawaian kumpulan; kedua, kita harus memperhatikan hasil sebenar dan memahami sepenuhnya permintaan pasaran. Mendengar pendapat yang relevan dari semua pihak secara meluas; ketiga, kita harus melihat kepada masyarakat antarabangsa, memperkuat promosi luar negeri dan penerapan piawaian kumpulan, dan menggalakkan kerjasama antarabangsa dan pertukaran produk, peralatan dan perkhidmatan yang berkaitan.


Wu Xiaobo, timbalan dekan Institut Standardisasi Kebangsaan China, berkata bahawa Institut Standardisasi Negara China akan menyokong jawatankuasa pembungkusan dan percetakan untuk memainkan kelebihan platform jawatankuasa teknikal piawaian, dan untuk membangun dan melatih piawaian kumpulan dalam " Tindakan khusus perusahaan berusia 100 tahun "Dan pembinaan asas eksperimen standard, dan lain-lain, untuk menyediakan penyelesaian sistem piawaian yang berkualiti tinggi untuk semua pihak.


Mengenai bagaimana melakukan kerja yang baik dalam standardisasi kumpulan, Yan Tingliang, naib presiden eksekutif Persatuan Teknologi Percetakan China, berkata: Pertama, kita harus memberi tumpuan kepada rantaian perindustrian global; kedua, kita mesti mempercepat transformasi pencapaian saintifik dan teknologi; ketiga, kita mesti mempelbagaikan pembangunan; keempat, kita mesti aktif mengambil bahagian dalam aktiviti Standardisasi antarabangsa, secara aktif mempromosikan transformasi piawai Cina ke dalam piawaian antarabangsa; Kelima, kita mesti memastikan kualiti piawai pembungkusan dan industri percetakan.


Wang Li, naib presiden Persekutuan Pembungkus China, memperkenalkan pembangunan industri pembungkusan domestik dan status quo standardisasi industri pembungkusan, dan mencadangkan agar kita memainkan peranan sokongan dalam standardisasi untuk peningkatan kualiti dan menaik taraf industri, meneroka mod inovasi pengurusan yang standard, dan benar menggunakan pengeluaran dan penyelidikan. Semua pautan dihubungkan secara bersiri, menggalakkan piawaian kumpulan untuk membantu norma-norma industri, memimpin arah pembangunan piawai kumpulan baru, dan mempromosikan pembangunan inovatif perkhidmatan standardisasi.


Selepas mesyuarat itu, Jawatankuasa Profesional Pembungkusan dan Percetakan juga mengadakan tema "Standardisasi Percetakan Inovatif, Menggalakkan Pembangunan Berkualiti - Forum Pembangunan Standardisasi Pembungkusan dan Percetakan Kumpulan 2018.


Sepasang:Naib Presiden Hong Jiewen Dari Sekolah Kewartawanan Dan Komunikasi, Universiti Wuhan Mengunjungi Persatuan Seni Grafik Hong Kong Seterusnya:Peralihan Pearl River Delta Percetakan Dan Pembungkusan Pintar Baru Teknologi Persidangan Pertukaran Dan Kongres Persatuan Percetakan Zhongshan Adalah Kejayaan Lengkap