Pembuat teka-teki

Pembuat teka-teki

Teka-teki buatan tangan DIY, tanpa sebarang alat, untuk membangunkan konsep gabungan ruang tiga dimensi kanak-kanak, keupayaan berfikir logik

Maklumat produk

Teka-teki buatan tangan DIY, tanpa sebarang alat, untuk membangunkan konsep gabungan ruang tiga dimensi kanak-kanak, keupayaan berfikir logik


Kaedah perhimpunan:

Langkah pertama: tolak bahagian satu demi satu dari kadbod;

Langkah 2: Terdapat nombor di papan teka-teki, cari nombor yang sama dan masukkannya bersama-sama, atau rujuk pada peta warna pada pakej untuk pemasangan.

Langkah berjaga-jaga:

1. Sila beri perhatian kepada perlindungan produk apabila memasang, jangan gunakan kekerasan;

2. Jangan memasang berdekatan dengan sumber api;

3. Kanak-kanak itu boleh melakukan beberapa latihan perhimpunan yang berhati-hati, tetapi bilangan pengulangan tidak boleh terlalu banyak.

Nasihat untuk ibu bapa:

Bagi kanak-kanak yang tidak memainkan teka-teki, ibu bapa dinasihatkan untuk menunjukkan kepada beliau satu proses perataan. Anak-anak kecil, ibu bapa harus memberi inspirasi kepadanya untuk berfikir, memerhatikan dan menggerakkan dengan betul, tetapi perkara itu harus disiapkan oleh anak-anak sendiri. Jika kanak-kanak tidak melakukan cukup untuk membuat teka-teki rosak, ibu bapa tidak boleh memarahi mereka. Ia lebih mahir untuk membimbing pendidikan dari hadapan. Apabila kanak-kanak menyelesaikan teka-teki, ibu bapa harus memberikan pujian yang sesuai. Kanak-kanak melihat teka-teki yang indah yang mereka putuskan, dan mereka akan dapat menuai kebahagiaan dan menjadi lebih yakin dan mampu!


Hot Tags: pembuat teka-teki, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Percetakan teka-teki Seterusnya:Teka-teki Productions

Siasatan

You Might Also Like