Buku Audio

Buku Audio

buku audio untuk: Halaman: jumlah 20 halaman Saiz: 310x272mm butang: 10 butang, gaya tekan halaman dalaman: 150g artpaper mengikat: mengikat hardcover

Maklumat produk

Penerangan Produk:

Penerangan fungsional: Bunyi / suara / muzik sepadan dengan kandungan bercetak buku itu dipancarkan dengan menyentuh corak butang. (Buku

musical books

kandungan, grafik, muzik: boleh diberikan kepada kami mengikut fail WAV yang disediakan oleh pelanggan).

Sebutan sebutan produk disepadukan di bahagian belakang buku, dengan bateri, pembesar suara, litar bersepadu, dll.

songbook

Keperluan bekalan kuasa: butang bateri * 3 keping.

Saiz produk: Kami boleh menggunakan gaya dan saiz kami yang sedia ada, atau kami boleh mereka bentuk dan menyesuaikan gaya dan saiz mengikut keperluan pelanggan.

talking books

Prinsip kerja: Melalui rangsangan pelbagai aspek sentuhan, pendengaran dan penglihatan, biarkan anak-anak mengenali perkara-perkara baru dalam permainan, belajar sebutan / mengenali gambar / mendengar cerita / mendengar muzik, sehingga meningkatkan kecerdasan, ingatan dan pemerhatian kanak-kanak.

Dan keupayaan untuk mengintegrasikan visual, pendengaran dan sentuhan. Ia adalah pilihan terbaik untuk pendidikan awal kanak-kanak. Buku-buku sains, buku prasekolah, risalah, dan lain-lain, sangat sesuai untuk pendidikan awal kanak-kanak dan propaganda sosial. Jika anda ingin memilih promosi, Produk ini juga merupakan pilihan yang baik.


Hot Tags: buku audio, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Buku Muzik Seterusnya:Percetakan Kad Literasi Kanak-kanak

Siasatan

You Might Also Like