Percetakan Buku Papan Kanak-kanak

Percetakan Buku Papan Kanak-kanak

Percetakan buku papan kanak-kanak Spesifikasi: 177mm * 174mm (buku lurus) Penutup: 128g satu kertas merah jambu, dengan papan kelabu 1.5mm Teks: 350g satu kad pink tunggal Proses: 1000 salinan Mencetak kitaran: 15 hari Kesihatan kanak-kanak adalah kebimbangan kepada setiap ibu bapa dan juga keprihatinan kepada Meida. Niat untuk mengoptimumkan pembekal bahan mentah domestik Gunakan dakwat soya mesra alam dan kertas mesra alam Selamat, tidak beracun, tidak ada bau, tiada burr, sentuhan lembut, hijau Keselamatan kanak-kanak adalah kebimbangan setiap ibu bapa.

Maklumat produk

Percetakan buku papan kanak-kanak

Spesifikasi: 177mm * 174mm (buku lurus)

Penutup: 128g satu kertas merah jambu, dengan papan kelabu 1.5mm

Teks: kad merah jambu 350g tunggal

Proses: fillet UV separa over-matt, papan hardcover, percetakan empat warna

Jumlah percetakan: 1000 salinan Mencetak kitaran: 15 hari

Kesihatan kanak-kanak adalah kebimbangan kepada setiap ibu bapa dan juga keprihatinan kepada Meida.

Niat untuk mengoptimumkan pembekal bahan mentah domestik

Gunakan dakwat soya mesra alam dan kertas mesra alam

Selamat, tidak toksik, tidak ada bau, tiada burr, sentuhan lembut, hijau

Keselamatan kanak-kanak adalah kebimbangan setiap ibu bapa.

Lebih daripada 20 tahun pengalaman, mari kita yakin

Kami menggunakan bahan papan keras untuk ciri-ciri kanak-kanak.

Sudut bulat buku ini diproses dengan aman dan permukaannya dirawat UV

Tidak takut merobek, tidak takut air, tidak menyakitkan tangan awak

Sekiranya kanak-kanak tidak berminat dengan buku, tidak kira betapa baik atau buruk anda.

Juruteknik lesen industri, kami lebih memahami pilihan kanak-kanak.

Kanak-kanak berminat dengan novel, perkara yang berwarna-warni

Sebagai respons kepada ciri ini, kami mencetak buku kanak-kanak.

Jadikan warna grafik lebih cantik tanpa kehilangan tahap

Kualiti yang baik, dari mengejar terperinci; Produk yang baik, dari hati kita

Tips mencetak:

Ciri-ciri dan penggunaan teknologi pemotongan mati magnet

Roller magnetik dan plat magnet (plat pemotongan mati) kebanyakannya dibuat oleh medan medan magnet. Kepingan magnet kekal tunggal disusun dalam kekutuban dan tertanam di alur pangkalan gulungan keluli tahan karat. Roller magnet sangat kuat kerana pengedaran polaritas yang sangat baik. Medan magnet dan kekuatan magnet tetap menggunakan sedutan medan magnet untuk menyerap plat pemotong mati pada permukaan badan roller.


Biasanya asas cincin pengawal magnet roller (bahu roller) dan cincin penentukuran adalah keluli tahan karat. Ia boleh memanjangkan hayat perkhidmatannya selepas pengkarbonan dan pengerasan. Oleh kerana roller magnet digunakan sebagai roller ibu, ketepatan pemprosesannya agak tinggi, dan ralat konsentrisinya biasanya diperlukan tidak melebihi ± 2 μm. Jarak dari bahu ke permukaan roller adalah parameter penting. Ia harus ditentukan mengikut keadaan produk (terutamanya tebal). Lebih banyak digunakan di Eropah ialah 0.48mm.


Plat pemotong mati dibuat oleh etsa kimia dan ukiran mekanikal. Pertama, etsa kimia digunakan. Bahagian cekung dari stensil die-cutting yang telah ditetapkan oleh komputer diukir ke kedalaman tertentu. Atas dasar ini, pisau die-cutting dimesin oleh pusat pemesinan CNC, dan kemudian diproses selepas keperluan negara, seperti penyaduran nikel. Penyaduran Chrome, karbida dan pemprosesan laser.


Terdapat tiga parameter asas pemotongan pisau J: sudut pemotongan mati a, ketinggian pisau h, dan ketebalan lantai s. Sudut die cutting boleh dipilih dari 30 ° hingga 120 °, yang biasanya ditentukan mengikut jenis bahan yang akan dipotong mati. Secara amnya, jika bahan die-cut adalah kertas, plat die-cutting harus lebih besar. Sudut pemotongan; jika die die cutting digunakan untuk memotong bahan filem dan bahan komposit, sudut pemotongan yang lebih kecil harus dipilih. Ketinggian pisau h dipilih dari 0.30mm hingga 1.50mm. Menurut ketebalan bahan mati, ketinggian pisau 0.44mm di Eropah digunakan lebih banyak. Ketebalan plat bawah ditentukan oleh ketinggian pisau h, dengan ketinggian pisau 0.44 mm. Ketebalan plat bawah biasanya antara 0.12 mm dan 0.14 mm.


Pisau pemotongan boleh dibahagikan kepada tujuan umum, bertetulang (pengerasan) dan laser (pembuatan) mengikut teknologi pemprosesan. Kekerasan die dicing yang dibuat oleh laser dapat mencapai kekerasan Rockwell dari 67-68 (HRC67 ~). 68).


Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi kehidupan alat die-cutting, seperti tekanan die-cutting, jenis bahan, tekstur, keperluan pemotongan mati (separuh dipotong atau dipotong penuh), dakwat, keadaan pentauliahan mesin, dan operator. Jadi sukar untuk memberikan nilai yang tepat. Hayat servis pisau pisau pemusnah tujuan umum adalah pada umumnya 200,000-500,000 rpm dalam hal pemotongan separuh, dan hayat servis pisau pemotong bertetangan yang diperkuat adalah 40% hingga 50% lebih panjang daripada yang umum - tujuan pisau pemotong mati. Hayat perkhidmatan die-cutting die adalah 80% hingga 100% lebih lama daripada pemotong mati umum.


Hot Tags: percetakan buku papan kanak-kanak, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Buku Papan Kreatif Kanak-Kanak Seterusnya:Percetakan Cookbook, Buat Buku Masakan, Penerbit Buku Cook dan Penerbit Buku Cookbook

Siasatan

You Might Also Like