2018 kalendar untuk cetakan

2018 kalendar untuk cetakan

Adat Cina gaya Lingkaran Meja kalendar percetakan dan kalendar Meja lain percetakan, seperti usal kami membuat banyak kalendar Meja untuk Tetamu asing.

Maklumat produk

2018 kalendar untuk cetakan

Perusahaan boleh pertimbangkan untuk menggunakan kertas khas untuk mencetak kalendar meja, tetapi juga boleh menambah beberapa kraf, seperti bronzing, panas biru merah, Panas, tingkap dwilapis UV, dll, menggunakan teknologi pascapenerbitan, yang membuat sebuah kalendar Meja kami lebih mewah.

Berpengalaman dan pereka kalendar Meja kreatif menyediakan perkhidmatan Reka bentuk kalendar Meja profesional. Reka bentuk kalendar Meja adalah berbeza daripada projek-projek Reka bentuk grafik yang lain. Reka bentuk kalendar Meja perlu memahami keseragaman gaya keseluruhan secara keseluruhan dan sangat mencampuri imej jenama korporat. Melalui Reka bentuk kalendar meja, kami sepenuhnya boleh membentuk imej jenama. Dalam maklumat, Reka bentuk kalendar Meja keperluan kerja yang sangat terperinci. Inspirasi setiap kalendar Reka bentuk dan susunan tarikh perkara remeh-temeh memerlukan pengalaman tahun Reka bentuk kalendar Meja peratusan pengumpulan dan pelaburan. Beratus-ratus semangat untuk menyelesaikan.

Maklumat produk:

QQ截图20180730173905.png

Hot Tags: kalendar 2018 untuk mencetak, China, harga borong, pembekal,
Sepasang:Semua Jenis Kalender, Kalendar Jadual 2018, Kalendar Meja Bulanan, Kalendar Meja Foto, Kalendar Meja Kecil Seterusnya:tidak

Siasatan

You Might Also Like