Kulit nipis Lingkaran Notebook percetakan

Kulit nipis Lingkaran Notebook percetakan

kulit nipis Lingkaran notebook percetakan Gegelung terikat paperback notebook percetakan Yo paperback notebook percetakan ※ Spec.: 216 mm * 160 mm (Ijazah terus buku) ※ Penutup: filem lut ※ Teks: kertas buku 70g ※ Proses: skrin percetakan monokrom perforated band getah, double gegelung Yo, percetakan monochrome paparan

Maklumat produk

kulit nipis Lingkaran notebook percetakan

Gegelung terikat paperback notebook percetakan

Yo paperback notebook percetakan

※ Spec.: 216 mm * 160 mm (Ijazah terus buku)

※ Penutup: filem lut

※ Teks: kertas buku 70g

※ Proses: skrin percetakan monokrom perforated band getah, double gegelung Yo, percetakan monochrome paparan

※ Min Order: 1000

※ Cetakan kitaran: 7 hari


Tips:

Pembangunan industri produk wayar di China

Industri Kawat di China telah dibangunkan secara berterusan dalam beberapa tahun kebelakangan. Dawai bersalut nilon dan mengikat dua gegelung yang tipikal dua orang wakil peserta. Dengan mendalamkan berterusan pembaharuan dalam sistem ekonomi negara, reformasi sistem pengurusan telah dipercepatkan dan mekanisme operasi telah meningkat dengan ketara. Beberapa syarikat bersama-stok dan perusahaan peribadi dengan skala yang besar sumber ekonomi mengalami masa yang diperlukan, mempercepatkan pembangunan dan paparan kuat keremajaan.

Struktur produk dan peralatan teknikal tambahan diselaraskan dan dioptimumkan. Selepas beberapa tahun pembangunan beberapa produk-produk bermutu tinggi yang diwakili oleh tali keluli berkualiti tinggi, dawai keluli prategasan rendah-kelonggaran strand, kord tayar besi, dawai maju spring keluli dan gegelung double merupakan skala pengeluaran telah berkembang, ini kualiti produk bertambah, pasaran telah berkembang, beberapa atau semua daripada mereka menggantikan produk yang diimport dan mereka sudah mula memasuki pasaran antarabangsa.

Pembangunan pesat di China wire rod produk telah mendapat manfaat daripada operasi baik persekitaran makro yang seluruh. Perusahaan perlu merebut peluang untuk terus menginovasikan dan membangunkan untuk menguasai pertandingan.
Hot Tags: kulit nipis Lingkaran notebook percetakan, China, harga borong, pembekal,
Sepasang:Percetakan Notebook Disesuaikan Dengan Coil Double Seterusnya:Buku Nota Double Coil

Siasatan

You Might Also Like