Buku Nota Double Spiral Bound

Buku Nota Double Spiral Bound

Double Spiral Bound Notebook ※ Spec .: 208mm * 169mm (buku gelaran langsung) ※ Cover: 128g Light kertas serbuk, dipasang 3mm Lembaga abu-abu ※ Teks: 100g buku kertas ※ Teknologi: Pita pelekat untuk menumbuk lubang melalui Yo Circle, hardcover yo, -color printing

Maklumat produk

Buku Nota Double Spiral Bound

※ Spec .: 208mm * 169mm (buku gelaran langsung)

※ Cover: 128g kertas serbuk cahaya, dipasang 3mm papan kelabu

Teks ※: kertas buku 100g

※ Teknologi: pita pelekat untuk menumbuk lubang melalui Yo Circle, hardcover yo, percetakan empat warna

※ Min Order: 1000

※ Terma Pembayaran: T / T atau paypal

Keupayaan bekalan ※: 5,000pcs sehari

※ Masa penghantaran: 7-15 hari bekerja mengikut nombor


petua:

Titik pengetahuan berkaitan ikatan berganda

Mengikat kumparan berganda kami yang paling biasa ialah mengikat notebook. Manfaat pengikatan ini bukan hanya cantik tetapi juga sangat mudah untuk menulis buku nota. Apakah kelebihan mengikat gegelung berganda?

Gegelung berganda adalah gegelung keluli dua helai yang telah ditetapkan dengan dimensi dan spesifikasi yang baik. Bahan biasa terbahagi kepada gegelung keluli yang disembur dan gegelung plastik. Lubang bulat atau lubang persegi biasanya ditetak di sebelah kiri atau kanan produk yang dicetak. Selepas gegelung double YO melaluinya, keseluruhan proses mengikat selesai selepas mesin mengikat gelung YO ditekan dan ditetapkan.

Apabila memilih gegelung, ia perlu memberi perhatian kepada kualitinya, dan sesetengah gegelung boleh menyebabkan keretakan semasa mengikat kerana penyaduran permukaan lapisan plastik tidak cukup kukuh. Sekiranya gegelung terlalu tipis, masalah seperti mengikat longgar mungkin berlaku. Selepas gegelung dikunci, tidak ada lagi halaman yang boleh ditambah kecuali gegelung dikeluarkan. Dua gegelung mengikat kos lebih daripada satu gegelung, tentu saja, mengikat lebih baik dan lebih tahan lama. Dengan buku dua gegelung yang mengikat, anda boleh meletakkan apa-apa halaman semasa membaca, menjadikannya mudah dibaca dan dicari. Buku dengan ketebalan 30mm atau kurang, seperti buku alat, manual teknikal, resipi (resipi), manual VIS, dan lukisan seni bina, paling sesuai untuk jenis mengikat ini.

Kelebihan mengikat gegelung ganda sangat jelas. Bukan sahaja yang mengikat cepat dan berkesan, tetapi juga sangat mudah digunakan. Semakin banyak syarikat pengeluaran cetak memilih untuk mengikat gegelung berganda. Gulungan yang kami hasilkan adalah berkualiti tinggi. Sekiranya anda memerlukannya, sila hubungi kami.Double Spiral Bound Notebook.jpg

Double Spiral Notebook.jpg

Hot Tags: notebook berganda lingkaran berganda, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Buku Nota Double Coil Seterusnya:Percetakan Notebook Gaya YO Lite Kanada Dengan Corak Bunga

Siasatan

You Might Also Like