Buku Nota Double Coil

Buku Nota Double Coil

Double Notebook Coil YO Hardcover Pencetakan Notebook ※ Spesifikasi: 210mm * 143mm (buku lurus) ※ Cover: 128g kertas serbuk cahaya, with1.5mm papan kelabu

Maklumat produk

Buku Nota Double Coil

Percetakan Notebook YO Hardcover

※ Spesifikasi: 210mm * 143mm (buku lurus)

※ Cover: kertas serbuk cahaya 128g, dengan papan kelabu 1.5 mm

Kandungan ※: 80g kertas tanpa kayu

※ Kraf: Kulit kulit berlubang memakai ular, hardcover ular, percetakan empat warna

※ Pesanan minimum 1000 salinan

※ Mencetak kitaran: 7 hari

※ Nama produk: Notebook gegelung


Petua:

Keempat bidang pengikat utama yang digunakan terutamanya untuk gegelung tunggal

Pengikatan gegelung adalah perkara biasa dalam kehidupan seharian kita, seperti folder untuk kerja, album peringatan untuk tamat pengajian, dan buku nota untuk dibaca. Gegelung ini boleh dibahagikan kepada gegelung berganda dan gegelung tunggal. Hari ini kita akan melihat bidang gegelung tunggal yang berkenaan.

1, folder (tepi) mengikat, bilangan halaman umum adalah: 10-200 muka surat, terutamanya digunakan untuk mengikat dokumen, bahan pertemuan, penerangan produk, dll. Pengikatan semacam ini adalah mudah dan cepat, dan sangat mudah untuk menambah dan menolak kandungan.

2, mengikat folder, yang biasanya digunakan untuk dokumen pembidaan yang mengikat, bahan latihan, bahan pertemuan, dokumen, resipi, senarai wain, dan sebagainya, nombor halaman yang mengikat antara 1 hingga 550 halaman. Jenis mengikat ini mudah dan cepat, dan ia adalah yang paling mudah untuk mengikat dalam semua kaedah yang mengikat.

3, cincin besi mengikat, terutamanya berkaitan dengan tender, manual VI, album sampel, portfolio, album peringatan, dokumen, dan sebagainya, nombor halaman yang bersusun adalah kira-kira 4 hingga 250 muka surat atau sebaliknya, pengikatan ini sangat tahan lama, jelas dan licin, mudah untuk flip Anda boleh melihat keseluruhan kandungan halaman.

4, cincin plastik mengikat, terutamanya digunakan untuk tender, bahan latihan, bahan persidangan, dokumen, deskripsi produk, tamat pengajian, dll., Nombor halaman yang mengikat antara 10 hingga 500 halaman, kaedah mengikat ini mudah, boleh diulangi perobohan, , tetapi ia tidak cukup kuat.


Double Coil hardcover Notebook.jpgHot Tags: buku nota gegelung berganda, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Kulit nipis Lingkaran Notebook percetakan Seterusnya:Buku Nota Double Spiral Bound

Siasatan

You Might Also Like