Percetakan Notebook Disesuaikan Dengan Coil Double

Percetakan Notebook Disesuaikan Dengan Coil Double

Percetakan notebook disesuaikan dengan gegelung berganda ※ Spesifikasi: 210mm * 143mm (buku lurus) ※ Cover: 128g kertas serbuk cahaya, dengan papan kelabu 0.5mm ※ Kandungan: 80g kertas tanpa kertas ※ Kerajinan: Kulit kulit berlubang memakai ular, hardcover ular, empat warna percetakan ※ Pesanan minimum 1000 salinan ※ ...

Maklumat produk

Percetakan komputer riba yang disesuaikan dengan gegelung berganda

※ Spesifikasi: 210mm * 143mm (buku lurus)

※ Cover: kertas serbuk cahaya 128g, dengan papan kelabu 1.5 mm

Kandungan ※: 80g kertas tanpa kayu

※ Kraf: Kulit kulit berlubang memakai ular, hardcover ular, percetakan empat warna

※ Pesanan minimum 1000 salinan

※ Mencetak kitaran: 7 hari

※ Nama produk: Notebook gegelung

Pengenalan

Mengikat gegelung berganda menggunakan pendawaian logam secara eksklusif, yang membuat komputer riba kelihatan lebih berkelas. Jenis pengikat ini digunakan paling sering untuk laporan rasmi dan sebagainya.
Dua gegelung mengalir melalui setiap lubang, seperti yang dirakamkan oleh senama, dan boleh mengambil sedikit masa untuk gegelung, jika jentera automatik sepenuhnya digunakan. Dengan bantuan mesin yang betul, buklet gegelung berganda boleh dihasilkan dengan pantas untuk khalayak ramai. Jika anda perlu mencetak ribuan buku sejam, ini boleh menjadi kelebihan utama. Juga, mereka adalah fleksibel, tekstur lembut dengan mengikat kawat twin menjadikannya mudah untuk membuka dan menutup, dan boleh didapati untuk diletakkan di atas meja.

Petua

Keempat bidang pengikat utama yang digunakan terutamanya untuk gegelung tunggal

Pengikatan gegelung adalah perkara biasa dalam kehidupan seharian kita, seperti folder untuk kerja, album peringatan untuk tamat pengajian, dan buku nota untuk dibaca. Gegelung ini boleh dibahagikan kepada gegelung berganda dan gegelung tunggal. Hari ini kita akan melihat bidang gegelung tunggal yang berkenaan.

Double Coil hardcover Notebook.jpg

Hot Tags: percetakan notebook tersuai dengan gegelung berganda, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:tidak Seterusnya:Kulit nipis Lingkaran Notebook percetakan

Siasatan

You Might Also Like