Buku Kertas Thin

Buku Kertas Thin

buku kecil kertas nipis: 250g kertas seni kertas dalaman: 90g berat ringan bersalut kertas mengikat: jahit mengikat softcover

Maklumat produk

buku kecil nipis

penutup: kertas seni 250g

halaman dalam: 90g ringan bersalut kertas

mengikat: jahitan mengikat kain jahitan

Di sini kami memperkenalkan kertas berat kepada anda. kami juga memanggilnya LWC (kertas bersalut ringan).

Ciri-ciri LWC (kertas bersalut ringan)

Kertas Bersalut Berat Cahaya merujuk kepada satu jenis kertas bersalut dengan berat yang lebih rendah, umumnya 40-90 g / m2. Bahagian depan dan belakang kertas ini disalut dengan lapisan lapisan nipis (terdiri daripada kalsium karbonat dan kanji kationik) supercalendered untuk memperbaiki sifat fizikal dan kebolehcetaknya. Antara komponen kimia kertas ini, serat panjang pemutihan pulpa kimia kayu lunak 40%; akaun kayu mekanikal 60%.


Prestasi kertas

1. Prestasi kertas ini antara kertas bersalut dan kertas mengimbangi. Kesan percetakan warna adalah setanding dengan kertas bersalut. Kelegapan, kelancaran, gloss dan cetakannya sangat baik.

2. Kertas ini adalah kos rendah. Kosnya antara kertas bersalut dan kertas mengimbangi. Walau bagaimanapun, kualiti percetakan dapat mencapai kesan yang sama seperti kertas bersalut, jadi ia adalah kertas nilai tambah yang tinggi.

3. Walau bagaimanapun, ketahanan kertas ini adalah kecil, jadi produk yang dicetak tidak mudah dipertahankan untuk masa yang lama.


penggunaannya

Kertas ini digunakan terutamanya untuk mencetak majalah, katalog, iklan, tanda niaga, sisipan surat khabar dan sebagainya.


Hot Tags: buku kecil nipis, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Buku Kain Hardcover Seterusnya:Buku kertas nipis

Siasatan

You Might Also Like