Percetakan buku lingkaran

Percetakan buku lingkaran

Pencetakan notebook Wire-o ※ Spesifikasi: 207mm * 130mm (buku lurus), Saiz mana-mana yang disediakan ※ Cover: PVC, kad putih atau disesuaikan ※ Kandungan: 70g kertas tanpa kertas

Maklumat produk

Percetakan buku Sprial

※ Spesifikasi: 207mm * 130mm (buku lurus), Mana-mana saiz yang ada

※ Cover: PVC, kad putih atau disesuaikan

Kandungan ※: 70g kertas tanpa kertas

※ Kunci: Tanpa Kunci

※ Halaman Dalam Dicetak: Talian mendatar, percetakan monokrom, CMYK

Gaya ※: Dicetak

※ Cap Dagangan: ODM dan OEM diterima

※ min pesanan: 1000 salinan

※ Mencetak kitaran: 7 hari

※ Bayaran T / T, paypal


Petua: cara membuat buku sprial sendiri

Buku dalam bacaan Bahasa Inggeris "Oxford Reading Tree" siri sama dengan yang saya hasilkan sebelumnya, "Hehnemann". Bilangan muka surat dalam setiap buku adalah sangat kecil, kerana merasakan 70 salinan "Haneyman" yang dihasilkan kali terakhir adalah sedikit rumit. Kerana setiap buku nipis dan mudah dilipat, saya membuat satu lagi perubahan ke Oxford Reading Tree.

Asalnya dimaksudkan untuk menjadi koleksi 6 (satu tahap), tetapi saya membeli cincin besi yang lebih kecil, terpaksa berubah menjadi tiga koleksi:


Sampul penutup dan sampul belakang koleksi itu direka bentuk semula: (Bahagian bawah gambar di sebelah kiri adalah penutup belakang dan sebelah kanannya adalah penutup. Enam gambar kecil di sampul belakang adalah penutup dari enam buku di atas panggung 1 Penutup koleksi adalah penutup salah satu daripada buku-buku itu. Kemudian masukkan satu set perkataan)


Di dalam buku putaran:


Alat untuk membuat buku di sekeliling:

1. Mesin penggerudian satu lubang (ingin membeli mesin mengikat, selepas semua, setelah mempertimbangkannya untuk kali terakhir atau menyerah, saya rasa tidak ekonomik, mesin pengikat gegelang adalah lebih baik daripada beberapa ratus dolar, dan saya hanya beli mesin pukulan ini Untuk $ 5, saya menambah sekeping kertas di dalam lubang, kerana lubang asal terlalu jauh dari pinggir kertas, dan setelah menambahkan peraturan, jarak akan lebih kecil.)

2. Iridium (Tiada pengalaman buat kali pertama, dibeli 7.9mm, terlalu kecil, terutamanya kerana saya menggunakan 140 gram kertas inkjet, jika 80 gram kertas sepatutnya sama)

3. Bilah pemotong seni (pemotong kertas yang baru ditambah belum tiba, hanya boleh digantikan dengan pisau utiliti, digunakan untuk memotong kertas)

4. Dua klip besi (untuk mengepit dua hujung buku, memainkan peranan yang tetap, supaya apabila penggerudian, tidak mudah untuk bertarung, klip besi adalah yang terbaik untuk tidak menggunakan klip ekor panjang, kekuatan tidak cukup)


5. Seorang penguasa yang panjang (yang digunakan untuk menggambar seorang penguasa, kertas yang diagungkan oleh penguasa adalah ukuran yang sama dengan pengeluaran kertas buku.) Penguasa dihitung menurut padang gelung. Setiap penguasa dapat digunakan berulang kali )

 

6. Filem mengikat (filem digunakan untuk melindungi penutup dari kerosakan, tetapi juga dapat menguatkan kekakuan rangka buku)


Rangkuman buku yang dikelilingi adalah sama dengan buku kecil tersebut. Hanya potong buku yang dicetak di setiap buku menjadi dua bahagian, dan kemudian memukul dan mengikat buku kecil pada gelung.buku nota sprial print.jpg

percetakan notebook sprial.jpg

Hot Tags: Percetakan buku lingkaran, Percetakan notebook lingkaran, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Percetakan Buku Bulat Spiral Seterusnya:Percetakan Buku Spiral, 5 Notebook Lingkaran Subjek, Buku dan Buku Komposisi Lingkaran, Notebook Berikat Spiral Bergerak

Siasatan

You Might Also Like