Notebook Komposisi Lingkaran

Notebook Komposisi Lingkaran

Notebook Komposisi Lingkaran terikat dengan gegelung berganda. Gegelung berganda diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi.

Maklumat produk

Notebook Komposisi Lingkaran

Notebook Komposisi Lingkaran terikat dengan gegelung berganda. Gegelung berganda diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi. Ia mempunyai permukaan licin, warna cerah, keanjalan salutan yang baik, kekuatan mekanikal yang tinggi, lekatan kuat, rintangan haus, rintangan suhu, rintangan kelembapan dan rintangan penuaan. Racun itu tidak berbahaya dan murah. Adalah untuk menghasilkan buku mewah, kalendar meja, kalendar.


Penciptaan gegelung berganda membawa banyak penggunaan kepada buku dan buku nota yang terikat pada buku. Seperti kalendar, kita boleh menggantungnya di dinding dan menontonnya setiap hari, tanpa melihat halaman untuk merobek halaman; buku nota yang kita tidak akan membazir ruang kosong, menulis lebih mudah, penampilan gegelung berganda membawa banyak kemudahan untuk bekerja dan belajar.

Maklumat produk:

parameter.png

Hot Tags: komposisi lingkaran notebook, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Percetakan buku lingkaran Seterusnya:Percetakan Binding Spiral, Notebook Mead Spiral, Notebook yang Dikendalikan Kolej dan Peraturan Buku Komposisi Spiral

Siasatan

You Might Also Like