Percetakan Buku Bulat Spiral

Percetakan Buku Bulat Spiral

Percetakan Buku Bulat Spiral

Maklumat produk

Percetakan Buku Bulat Spiral

Bahan perlindungan:

Gloss bersalut atau kertas matt, kertas bebas kayu bersalut, kertas kulit, kain.

Kertas berat:

40gsm, 50gsm, 60gsm, 64gsm, 70gsm, 80gsm, 90gsm, 100gsm, 105gsm, 110gsm, 128gsm, 140gsm, 157gsm, 200gsm, 250gsm, 300gsm, 350gsm.

Warna percetakan:

CMYK penuh warna (4 warna), warna metalik, warna panton, percetakan hitam pada putih.

Penamat:

Gloss atau salutan matt, stamping panas, potong mati, Spot UV, glitering tempat

Mengikat:

Mengikat sempurna dengan seksyen yang dijahit, sempurna mengikat tanpa dijahit, kes terikat Hardcover, jahitan sadik mengikat, dawai terikat, lingkaran terikat, buku papan mengikat.

Pembungkusan:

beg poli kalis air, ke dalam kotak bergelombang, pallization piawai, bungkus pengecutan. Dilindungi dengan baik untuk pengangkutan panjang.

Petua:

Modified nil nilon line rubberized

Talian plastik bersalut nilon digunakan secara meluas, terutamanya dalam perusahaan perindustrian ringan. Walau bagaimanapun, nilon tidak begitu sempurna dan mempunyai beberapa kelemahan. Sebagai contoh, nilon PA tahan cuaca yang dilindungi kabel plastik mempunyai banyak aspek prestasi yang tidak dapat memenuhi beberapa keperluan aplikasi, jadi bagaimana untuk menukar prestasi PA nilon bersalut wayar dan wayar.

Untuk pengubahsuaian PA, sesetengah adunan ultraviolet menyerap seperti karbon hitam boleh ditambah. Ini sifat pelincir diri dapat meningkatkan rintangan haus logam, dan dapat mengurangkan bahagian haus pada proses pencetakan, menurut getah nilon. Generalisasi pengeluar garis terutamanya diubahsuai dalam aspek berikut.

Ia boleh meningkatkan rintangan haus nilon, oleh itu ia terutamanya untuk menyesuaikan diri dengan keperluan rintangan haus yang tinggi. Menyesuaikan diri dengan keperluan aplikasi mekanikal dengan meningkatkan sifat elektrostatik nilon. Meningkatkan rintangan haba nilon untuk memenuhi keperluan keadaan suhu yang tinggi seperti enjin automotif. Mengurangkan kos pengeluaran nilon dan dengan itu meningkatkan daya saing produk. The

PA nilon getah bersalut mempunyai permukaan licin, warna cerah, keanjalan filem yang baik, kekuatan mekanikal yang tinggi, lekatan kuat, rintangan haus, rintangan suhu, rintangan kelembapan, rintangan karat dan rintangan penuaan. Bahan ini tidak toksik dan tidak berbahaya. Pilihan pertama untuk perusahaan perindustrian ringan.


Hot Tags: percetakan buku terikat lingkaran, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Percetakan Buku Bulat Cincin Seterusnya:Percetakan buku lingkaran

Siasatan

You Might Also Like