Percetakan Buku Bulat Cincin

Percetakan Buku Bulat Cincin

Cincin buku terikat cincin Pengenalan Buku terikat dengan cincin adalah sangat baik untuk laporan, brosur, buku kanak-kanak, manual berteknologi tinggi, buku masakan, dan bahan rujukan. Kelebihan mengikat ini adalah bahawa ia tahan lama, tahan lasak, bersih, moden, dan membolehkan buku anda membuka ...

Maklumat produk

Percetakan buku terikat cincin

Pengenalan

Buku-buku yang terikat dengan cincin sangat baik untuk laporan, risalah, buku kanak-kanak, manual berteknologi tinggi, buku masakan, dan bahan rujukan. Kelebihan mengikat ini adalah bahawa ia tahan lama, tahan lasak, bersih, moden, dan membolehkan buku anda dibuka rata.

Mengikat lingkaran adalah gaya yang sangat popular untuk semuanya dari buku kerja dan buku masak ke kalender, jurnal, perancang dan panduan latihan. Dokumen yang terikat dengan gegelung lingkaran mempunyai keupayaan untuk dibuka rata di meja atau meja dan menawarkan 360 darjah putaran untuk mengambil nota yang mudah. Ini menjadikan lingkaran mengikat penyelesaian yang sempurna apabila mencetak bahan rujukan, buku resipi, manual, laporan dan buku nota. Mereka juga bagus untuk persembahan kerana mereka boleh membuka meja di atas meja untuk rujukan mudah. Pengikatan lingkaran juga dikenal dengan sebilangan nama lain termasuk kumparan spiral, kumparan plastik dan gegelung mengikat.

Bahan perlindungan

Gloss bersalut atau kertas matt, kertas bebas kayu bersalut, kertas kulit, kain.

Berat kertas

40gsm, 50gsm, 60gsm, 64gsm, 70gsm, 80gsm, 90gsm, 100gsm, 105gsm, 110gsm, 128gsm, 140gsm, 157gsm, 200gsm, 250gsm, 300gsm, 350gsm.

Warna percetakan

CMYK penuh warna (4 warna), warna metalik, warna panton, percetakan hitam pada putih.

Penamat

Gloss atau salutan matt, stamping panas, potong mati, Spot UV, glitering tempat

Mengikat

Mengikat sempurna dengan seksyen yang dijahit, sempurna mengikat tanpa dijahit, kes terikat Hardcover, jahitan sadik mengikat, dawai terikat, lingkaran terikat, buku papan mengikat.

Pembungkusan

beg poli kalis air, ke dalam kotak bergelombang, pallization piawai, bungkus pengecutan. Dilindungi dengan baik untuk pengangkutan panjang.

_MG_7196.jpg

Hot Tags: cincin terikat buku percetakan, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Grafik Notebook Kertas Seterusnya:Percetakan Buku Bulat Spiral

Siasatan

You Might Also Like