Grafik Notebook Kertas

Grafik Notebook Kertas

Nombor model: kertas kertas grafik Binding: Sprial mengikat Nama Jenama: disesuaikan Tempat asal: Shenzhen, China (tanah besar) Jenis: Penganjur / Perancang Gaya: Bercetak Bahan Cover: Paper Inner Pages: 140 sheets Penggunaan: / Diary / Agenda OEM Serfvice: Ya Warna: CMYK + Pantone Sijil: ISO9001: 2008, SGS, ROHS, FSC Lead Time: Biasanya 8-12 Hari, tetapi bergantung kepada kuantiti pesanan. Pembungkusan: K = K 7 dinding terbaik mengeksport karton + pallet Ciri-ciri: Kitar semula dan mesra alam Penggunaan Industri: Pejabat, komersil, sekolah sokongan

Maklumat produk

Nombor Model: kertas kertas graf

Mengikat: mengikat Sprial

Jenama: disesuaikan

Tempat asal: Shenzhen, China (tanah besar)

Jenis: Penganjur / Perancang

Gaya: Dicetak

Bahan Penutup: Kertas

Halaman Dalaman: 140 helai

Penggunaan: Hadiah

Saiz: Disesuaikan

jenis: Notebook / Diary / Agenda

OEM Serfvice: Ya

Warna: CMYK + Pantone

Sijil: ISO9001: 2008, SGS, ROSH, FSC

Masa utama: Biasanya 8-12 Hari, tetapi bergantung kepada kuantiti pesanan.

Pembungkusan: K = K 7 dinding terbaik mengeksport karton + pallet

Ciri-ciri: Kitar semula dan mesra alam

Penggunaan Perindustrian: Pejabat, komersil, sekolah sokongan


Terdapat 6set 4/5 menekan warna percetakan

Semak warna semasa percetakan untuk memastikan warna yang sama dengan sampel prepress atau sampel anda.

Menyekat dan memotong emas

Petua percetakan:

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, trend perlindungan alam sekitar hijau telah bertiup. Pada bulan November 2010, standard pelepasan untuk pembungkusan dan percetakan VOC di Wilayah Guangdong telah dilaksanakan secara rasmi, dan industri percetakan dimasukkan dalam skop pencegahan dan kawalan pencemaran udara. Pada 1 Januari 2015, "Undang-undang Perlindungan Alam Sekitar" yang baru, yang "paling ketat dalam sejarah", telah dilaksanakan. Ia menetapkan sistem penalti harian, dan jumlah denda tidak terhad. Dari 1 Oktober 2015, kawasan Beijing mula mengutip caj VOC dalam 17 sektor industri dalam lima industri utama, termasuk pembuatan perabot, pembungkusan dan percetakan, petrokimia, pembuatan kereta dan elektronik. Sehingga Jun 2017, caj kumbahan VOC telah diperluaskan ke 19 wilayah dan bandar di seluruh negara, iaitu Beijing, Shanghai, Jiangsu, Anhui, Hunan, Sichuan, Tianjin, Liaoning, Zhejiang, Hebei, Shandong, Shanxi, Hainan, Hubei, Fujian , Jiangxi, Yunnan, Guangxi dan Henan.


Percetakan Flexo mempunyai sedikit impak terhadap alam sekitar dan kesihatan manusia, dan VOC mengeluarkan kurang. Imej hijau telah lama diakui dalam industri percetakan. Di samping itu, kerajaan memainkan peranan penting dalam perlindungan alam sekitar dan melabur dalam pemantauan alam sekitar. Pembangunan percetakan flexo di China pada pertengahan hari (keperluan perlindungan alam sekitar hijau), lokasi geografi (pembungkusan besar dan pasar percetakan China) dan orang-orang dan (sokongan dasar dan percetakan flexo orang Masa besar kerja keras telah mencapai pesat pembangunan dalam tahun-tahun kebelakangan ini.


Ungkapan "pencetakan tiga titik, tujuh titik pra-cetakan" digunakan secara meluas dalam industri, dan juga berlaku untuk percetakan flexographic. Reka bentuk pemisahan dan membuat plat secara langsung akan menjejaskan kualiti dan kesan produk bercetak. Terima kasih kepada prospek permohonan luas percetakan flexo, teknologi membuat plat flexographic juga telah membuat kemajuan yang hebat.


Pembangunan proses membuat plat flexographic


Pada tahun 1973, DuPont mencipta plat resin fotosensitif fleksibel, ditambah pula dengan penggunaan gulungan anilox cermet, yang membawa kepada lompatan kualitatif dalam pembangunan percetakan fleksibel. Pada tahun 1995, DuPont memimpin dalam memperkenalkan teknologi membuat plat yang fleksibel untuk meningkatkan Kualiti plat percetakan memendekkan masa penyediaan pra-tekan. Selepas CDI peranti pengimejan fleksografik digital pertama dipamerkan dari drupa1995, plat langsung flexografi langsung menjadi salah satu teknologi yang paling sesuai dalam bidang percetakan fleksibel; 1997 Pada tahun ini, BASF dan empat syarikat lain bersama-sama melancarkan teknologi lengan membuat lenturan langsung flexometer untuk terus memperbaiki dan menyempurnakan teknologi pembuatan plat. Pada tahun 2000, DuPont memperkenalkan teknologi membuat plat termal fleksibel untuk memendekkan masa membuat plat flexografi. Dalam tempoh yang sama, DuPont Company secara rasmi melancarkan teknologi dot rata.


Teknologi cuci


Seawal tahun 1980-an, DuPont memperkenalkan plat fleksibel berdasarkan teknologi mencuci air, tetapi terdapat dua batasan semasa penggunaannya: Pertama, kerana air digunakan sebagai pelarut untuk membersihkan plat, dan plat flexo yang dibasuh dengan air digunakan untuk flexo dakwat. Toleransi sangat rendah, dan ia tidak sesuai untuk percetakan dakwat. Kedua, pelepasan pencemaran air sisa yang disebabkan oleh plat pembasuhan masih melebihi standard. Menurut laporan pelepasan plat pembasuhan di pasaran, total TOC karbon organik, total TP fosforus, COD permintaan oksigen kimia, permintaan oksigen biokimia BOD selama lima hari, jumlah nitrogen TN melebihi standard, dan COD yang paling serius melebihi 78 kali .


Teknologi plat haba


Keuntungan terbesar teknologi termal ialah ia tidak menggunakan pelarut untuk mencuci piring. Ia tidak bimbang tentang bahaya keselamatan penggunaan pelarut dan proses kitar semula. Tiada masalah persekitaran, dan tidak ada masalah pengeringan yang memakan masa. Plat percetakan tidak mempunyai proses pembengkakan dan pemulihan. Oleh itu, plat membuat kelajuan cepat, dan plat percetakan yang dihasilkan mempunyai kestabilan yang baik.


Dari aspek pelaburan peralatan pembuatan plat, apabila menggunakan teknologi pembuatan pelarut, ia perlu menjalani pembuatan, pendedahan, pengembangan dan pembilasan laser, proses pengeringan dan pendedahan pasca laser. Peralatan yang terlibat dalam proses ini ialah: mesin pembuat plat laser, mesin pendedahan, Mesin basuh, peralatan pengeringan. Selain itu, peranti pemulihan pelarut dan peralatan pemurnian gas ekzos untuk VOC juga diperlukan. Apabila menggunakan teknologi pembuatan plat termal, hanya mesin ukiran laser, mesin pendedahan dan mesin membuat plat haba boleh digunakan untuk menyelesaikan pembuatan piring.

_______________________________________________________________________________________________________________

* Semua sampel yang disenaraikan di sini hanya untuk rujukan, bukan untuk jualan.Shenzhen joyful printing co., Ltd

Tambah: Huiyifeng Industrial Park, No.1219, Guanguang Rd., Jalan Guanlan, Daerah Longhua, Shenzhen, China.

Hubungi kami: Bil kayu (Mr. Wood)

Tel: + 86-755-23767621 Mobile: + 86-13632944480 QQ: 860681365

Kami berbual: anti-commonadv

E-mel: info@joyful-printing.net


Hot Tags: graf kertas kertas, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:tidak Seterusnya:Percetakan Buku Bulat Cincin

Siasatan

You Might Also Like