5 Notebook Lingkaran Subjek

5 Notebook Lingkaran Subjek

Sebagai buku gegelung, penggunaan awal 5 subjek lingkaran notebook sudah tentu digunakan untuk merakamkan peristiwa berkaitan, juga sebagai kerja rumah. Apabila menulis, notebook lingkaran boleh diratakan tanpa keadaan tidak rata dan tidak akan menjejaskan penulisan.

Maklumat produk

5 Notebook Lingkaran Subjek

Sebagai buku gegelung, penggunaan awal 5 subjek lingkaran notebook sudah tentu digunakan untuk merakamkan peristiwa berkaitan, juga sebagai kerja rumah. Apabila menulis, notebook lingkaran boleh diratakan tanpa keadaan tidak rata dan tidak akan menjejaskan penulisan. Kerana penggunaannya yang pertama, ia juga telah digunakan secara meluas dalam syarikat dan perusahaan, sehingga iklan juga muncul pada kumparan perlindungan lingkungan. Gegelung mesra alam juga digunakan sebagai hadiah pengiklanan. Gegelung perlindungan alam sekitar sesuai untuk sejumlah besar hadiah untuk meningkatkan keberkesanan pengiklanan. Oleh itu, banyak syarikat di pameran telah mencetak LOGO mereka sendiri pada gegelung mereka sendiri, dan mencapai tujuan pengiklanan untuk meningkatkan imej korporat.

Maklumat produk:

parameter.png

Hot Tags: 5 subjek lingkaran notebook, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Percetakan buku lingkaran Seterusnya:Percetakan Binding Spiral, Notebook Mead Spiral, Notebook yang Dikendalikan Kolej dan Peraturan Buku Komposisi Spiral

Siasatan

You Might Also Like