Percetakan Majalah Softcover

Percetakan Majalah Softcover

Softcover Magazine Printing Jenis kertas: kertas seni Saiz: Sebagai permintaan pelanggan Warna: 4C / 4C Finshing: Matt Lamination Pencetakan: Offset prinitng Binding: Jahit mengikat Pembungkusan: Karton eksport dan pallet. Kami juga boleh berkemas sebagai keperluan pelanggan. MOQ: 1000 keping Custom Order: Terima Item: Percetakan buku offset Ciri-ciri: Kitar semula Sampel masa utama: Dalam 7 hari Bayaran sampel: Prepay oleh pelanggan (dikembalikan) Tempat Asal: Shenzhen, China Dokumen: ISO, SGS

Maklumat produk

Percetakan Majalah Softcover

Jenis kertas: kertas seni

Saiz: Sebagai permintaan pelanggan

Warna: 4C / 4C

Finshing: Matt Lamination

Percetakan: Offset prinitng

Mengikat: Jahitan mengikat

Pembungkusan: Karton eksport dan pallet. Kami juga boleh berkemas sebagai keperluan pelanggan.

MOQ: 1000 keping

Pesanan tersuai: Terima

Item: Percetakan buku offset

Ciri-ciri: Kitar semula

Contoh masa utama: Dalam masa 7 hari

Yuran sampel: Pra pesanan oleh pelanggan (dikembalikan)

Tempat asal: Shenzhen, China

Dokumen: ISO, SGS

Tips mencetak:

Status Pasar Teknologi Mengikat Postpress

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kapasiti pemasangan barisan pengeluaran hubungan meningkat dengan pesat, dan yang berikut akan diperkenalkan secara khusus. Di antara mereka, data berkaitan garisan mengikat kertas diambil dari "Percetakan Teknologi-Penerbitan dan Percetakan Komersial" "Penyiasatan Pemasangan Jalur Rantai Bubung Jalur 2008".

1. Paperback line mengikat tanpa wayar

Sehingga Mac 2008, jumlah kapasiti terpasang dalam talian mengikat kertas hitam telah mencapai 576. Jenama yang diimport adalah terutamanya Martini, Kolbus, Warren Beckham, Penggunaan Baik dan Fangye; jenama domestik termasuk Utara TSK, Beiren, Shanghai Ziguang, Shenzhen Precision, Henan Buk, Shandong Heze, Jinan Lidal dan sebagainya. Shanghai Ziguang, Martini dan Beiren TSK menduduki tempat ketiga dengan bahagian pasaran sebanyak 26.2%, 24.7% dan 17.4%. Dari Mac 2007 hingga Mac 2008, bilangan pemasangan talian ikatan domestik ialah 131, peningkatan sebanyak 38 daripada tahun sebelumnya; 29 daripadanya diimport, menyumbang 22.1%, dan model yang dikeluarkan dalam negeri adalah 102, iaitu 77.9%. Berbanding dengan tahun sebelumnya, dapat dilihat bahawa perkadaran model yang diimport telah menurun, sementara perkadaran model yang diperkenalkan dalam negeri telah menunjukkan trend yang semakin meningkat. Berikut adalah pengenalan ringkas kelengkapan talian mengikat wayarles utama dan aplikasi pasaran dari kedua-dua import dan domestik.

(1) Jenama yang diimport

Martini telah diiktiraf secara meluas oleh syarikat percetakan tempatan. Sehingga Mac 2008, terdapat 142 saluran Martini yang mengikat di pasaran domestik, dengan pangsa pasaran sebanyak 24.7%. Garis tali tanpa wayar yang dipasang di tepi rata Martini masih berdasarkan empat siri - Tigra, Acoro, Trend dan Corona. Barisan pautan harimau jenis harimau tergolong dalam garis garisan yang mengikat kelajuan rendah, yang dicirikan oleh pelaburan kecil dan keuntungan yang tinggi. Garis garisan yang mengikat jenis Seiko boleh menyelesaikan penukaran kerja dalam masa 5 minit, dengan berkesan meningkatkan kecekapan pengeluaran; hubungan jenis tali mengikat yang mengikat Barisan ini stabil dan boleh dipercayai, dan ia merupakan peralatan mengikat yang ideal untuk pemprosesan buku teks panjang dan dua proses; garisan pengikat jenis mahkota adalah model berkelajuan tinggi dengan kelajuan mengikat maksimum 18,000 salinan sejam, dan sesuai untuk versi pendek dan panjang. Keping. Semua produk Martini dilengkapi dengan antara muka ClP4, menyediakan pelanggan dengan kawalan aliran kerja digital sepenuhnya dari prepress hingga postpress.

Tiga siri kolbus 3 siri yang mengikat adalah berkadar, sistem dan kelajuan tinggi. Sehingga Mac 2008, jumlah kapasiti terpasang pasaran adalah 48, mencakupi 8.3% daripada bahagian pasaran. Ia adalah produk biasa yang disukai oleh perusahaan mewah. Pada tahun 2008, Kolbus juga melancarkan model dengan kelajuan 7,000 salinan sejam yang memenuhi ciri-ciri pengeluaran semasa syarikat itu. Dua buah peralatan dijual di selatan China tidak lama selepas pelancaran peralatan tersebut.

Pasar Warrenberg masih mempunyai 4 item. CITY-e6000 yang baru adalah popular di industri ini. Ia meneruskan ciri prestasi produk 4000/5000 yang matang dan lebih pelbagai. Ia mengamalkan teknologi penukaran plat hibrid automatik / manual, yang sesuai untuk buku jangka pendek dan percetakan kecil. Pasaran perlu memenuhi keperluan pengeluaran yang tinggi. Semua ciri-ciri CITY-e6000 boleh ditubuhkan secara automatik pada unit Nagvigator SE, dan beberapa fungsi kurang kerap digunakan boleh dilaraskan secara manual. CITY-e6000 juga mempunyai beberapa aksesori untuk dipilih: kerusi getah PUR dan peranti memotong buku VSS yang boleh melengkapkan pintu pada satu masa. Ia adalah satu-satunya peranti di pasaran yang mempunyai fungsi ini. Pada masa ini, permintaan untuk pasaran percetakan jangka pendek dalam negeri semakin meningkat, dan model ini akan menjadi perhatian secara meluas.

Fangye Jepun memasang sejumlah 18 unit, dengan bahagian pasaran sebanyak 3.1%; jumlah penggunaan kapasiti terpasang mencapai 11 unit, dengan bahagian pasaran sebanyak 1.9%.

(2) jenama domestik

Kapasiti dipasang TSK di Utara telah mencapai 100, dan pangsa pasaran adalah 25%. Peralatan ini mempunyai prestasi yang stabil dan struktur yang munasabah; kualiti buku itu baik, modelnya matang, dan prestasi kosnya tinggi; operasi ini mudah dan dapat mengekalkan pengeluaran yang cekap di bawah keadaan masa yang lama dan beban penuh, dan prestasi yang sangat baik ketika mengikat buku tebal.

Barisan pengikat Beiren PJLX450 / 15 terdiri daripada mesin penggabungan dan mesin mengikat plastik. Ia menggabungkan kelebihan garisan sambungan yang mengikat dan mesin mengikat tradisional. Kapasiti dipasang mencapai l8, dan bahagian pasaran mencapai 3.1%.

Produk Precision Shenzhen diposisikan dalam peralatan berkelajuan sederhana dan telah dialu-alukan oleh banyak syarikat yang terlibat dalam garis kaitan. Talian penyambung automatik pintar SUPERBINDER-6000 dan CHALLENGER-4000 telah sangat diiktiraf oleh para pakar industri dan pengguna domestik dengan teknologi yang sangat baik. Banyak syarikat percetakan yang hanya menggunakan peralatan yang diimport telah menggunakan SUPERBINGBER-6000. Talian mengikat automatik automatik.

Kapasiti dipasang Shanghai Ziguang mempunyai kelebihan mutlak dalam pasaran domestik. Pada masa ini, garisan mengikat kertas ZXJD450 / 25 merupakan produk utama Shanghai Ziguang. Model ini merupakan peralatan mengikat besar yang dibangunkan khas untuk mengikat buku-buku buku. Ia mempunyai pemadanan automatik, penyingkiran automatik pelbagai jawatan, penggilingan dan penggilap. , pengilangan halus, slotting, sokongan sekunder, gam bahagian atas, penutup atas, sokongan sekunder, slit, memotong tiga segi ke dalam buku dan fungsi lain, sesuai untuk mengikat sejumlah besar buku-buku paperback.

Di samping itu, Shandong Heze Shengjian, Xinxiang Booker dan Jinan Lidal telah memasang kapasiti 16, 4 dan l masing-masing (sehingga Mac 2008).


Hot Tags: percetakan majalah softcover, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Percetakan Buku Paperback Seterusnya:Kulit nipis berkualiti membuat percetakan

Siasatan

You Might Also Like