Kulit nipis berkualiti membuat percetakan

Kulit nipis berkualiti membuat percetakan

Percetakan buku kulit nipis berkualiti tinggi Jenis kertas: art kertas 157g Permukaan selesai: matt PP depan Mengikat: Jahitan mengikat Warna: CMYK Permukaan pelupusan: Gloss / Matte depan, Salutan UV, Pakej pengangkutan: kadbod Asal: China Jenis produk: buku Jenis cetakan: mengimbangi percetakan Kulit buku: kulit nipis dengan lipatan Saiz: 210x285mm atau keperluan tertentu Bahan: Seni kertas putih 157 + 250 G

Maklumat produk

Percetakan buku kulit nipis berkualiti tinggi

Jenis kertas: art kertas 157g

Permukaan selesai: matt PP depan

Mengikat: Jahitan mengikat

Warna: CMYK

Permukaan pelupusan: Gloss / Matte depan, Salutan UV,

Pakej pengangkutan: kadbod

Asal: China

Jenis produk: buku

Jenis cetakan: mengimbangi percetakan

Kulit buku: kulit nipis dengan lipatan

Saiz: 210x285mm atau keperluan tertentu

Bahan: Seni kertas putih 157 + 250 G


SOALAN-SOALAN LAZIM


1. Adakah anda menawarkan penyelesaian reka bentuk produk kami?

Kerja-kerja rekabentuk adalah kepakaran kami, kami ada berjenama sendiri yang sangat baik untuk menawarkan pelbagai penyelesaian reka bentuk berdasarkan keperluan individu anda.

Kami boleh membantu anda membangunkan penyelesaian pembungkusan bijak, praktikal dan mesra pengguna.


2. Apakah anda Mesin biasa untuk pengeluaran?

Mengimbangi percetakan Mesin Wang automatik productions,

Mesin memotong Die, depan Mesin, Mesin stamping yang panas.


3. sampel mendahului masa?

Sampel akan dibuat dalam tempoh 3-5 hari.


4. Bagaimana untuk membayar bayaran?

Kami membuka banyak cara untuk menerima pembayaran.

T/T L/C dan sebagainya.


5. Apabila sudah waktu pejabat anda?

Anda boleh memesan 24/7; Salesmen akan menghubungi anda sebaik sahaja pesanan anda telah dikaji semula.

Jika anda memerlukan bantuan peribadi, sila hubungi kami melalui e-mel

Tips percetakan:

Kekunci untuk memotong sebuah buku dalam pencetakan

Selepas lipatan mekanikal, pengikat hendaklah dikaitkan leper, dan syarat-syarat menguntungkan ketebalan belakang buku pelekat boleh dibuat, supaya mekanisme clamping sempurna mengikat Mesin berfungsi dengan baik, dan ketebalan yang belakang buku adalah konsisten dan persegi. Kedua, mengikat proses adalah nipis dan seragam apabila bahagian atas digam, dan Ikatan yang kukuh. Menghalang gam sampingan yang terlalu tebal, dan di belakang buku ini adalah lebih tinggi daripada potongan yang ketika dipotong tiga pihak. Apabila pelekat digunakan, ia harus setebal yang mungkin mengikut standard kualiti, dan kedut di bahagian belakang buku apabila tiga pihak dipotong boleh dihapuskan. Dan dalam kes kukuh ikatan, bahagian belakang buku ini tidak tebal daripada incision, supaya di belakang buku ini boleh menjadi sedikit bulat, mewujudkan keadaan yang sama bagi saiz buku dalam mesin memotong tiga muka. Apabila Anmei Mall mendapati memotong belah tiga, ia bukan sahaja perlu menyesuaikan tolok pisau mengikut keperluan pelanggan, tetapi juga mengekalkan saiz buku. Selain itu, ia adalah perlu untuk mengetahui buku sisa dari proses ini, dan mencari buku yang lipat yang tidak dibenarkan, potong tidak melukakan, bilangan halaman dipadankan, gam bahagian tidak disambung, atau di belakang buku tidak terikat dengan rapi. Apa yang penting adalah dengan menggunakan kaedah semakan nombor slip untuk mengetahui buku-buku seperti halaman putih batin, serius versi kotor, lubang kertas, terbalik pos, dan sebagainya. Akhirnya, meletakkan tanda tanggungjawab peribadi, melaksanakan tanggungjawab kerja dan memastikan kualiti percetakan buku keseluruhan.

Memotong buku ini adalah proses terakhir dalam pemprosesan paperback. Untuk membuat produk Mesin memotong muka tiga saiz yang sama, bukan sahaja dalam mesin memotong tiga muka


Saiz diselaraskan seperti yang dikehendaki, dan dalam urusan proses mengikat, proses bekas dibentuk sebagai tujuan Perkhidmatan proses seterusnya. Hanya apabila beberapa proses yang pertama mencipta keadaan yang menggalakkan untuk memotong tiga muka, memotong tiga muka boleh menjamin kualiti. Tiga pihak

Mesin memotong menyesuaikan Mesin mengikut peraturan-peraturan, dan menghapuskan saiz pemotongan yang biasa dalam operasi Mesin memotong tiga bahagian. Saiz buku itu tidak betul, kiri dan ke kanan menyebelahi mereka, dan potongan yang tidak lancar.


1 pisau atas dan bawah

Sebabnya ialah bahawa tekanan plat tekanan tidak diselaraskan dengan betul, tekanan kerana ia terlalu besar, belakang longgokan buku akan diangkat, tekanan adalah terlalu kecil, longgokan buku akan bulge di bawah kaki presser, dan saiz permukaan Penyambut longgokan buku adalah lebih besar daripada saiz biasa di bawah selepas pemotongan. Kemuncak platen ini hendaklah diselaraskan kepada 5 ~ 10mm dari timbunan; kertas ini adalah longgar dan lapisan atas udara adalah lebih banyak. Bilakah pisau memotong ditekan, akhbar itu bergerak, menyebabkan saiz atas menjadi lebih kecil daripada saiz normal di bawah; tandatangan hendaklah diikat bagi 24h dan kemudian dipadankan. Selepas satu padanan, merobohkan itu perlu dilakukan; penutup buku pemakanan mekanisme bukanlah serenjang dengan worktable itu, dan perlu diatur secara menegak; ketinggian pemotongan yang tinggi, menyebabkan tekanan kertas akhbar menjadi besar, tentera yang menarik adalah besar, dan kertas adalah bengkok. Kecemaran yang besar, dan ketinggian buku pemotongan yang sewajarnya dapat dikurangkan; dalam mekanisme memotong, trek atau galas pemegang buku dipakai, supaya pemegang buku condong ke hadapan dan ke belakang apabila buku makan, supaya buku yang berbeza, bahagian-bahagian yang Haus harus diganti dan keeksentrikan galas ini adalah readju sted. Membuat jurang yang konsisten.


2 pintu pemotong pelbagai saiz

Sebabnya ialah bahawa komponen dalam buku pemakanan mekanisme tidak baik dipadankan; jarum yang berfaedah pada connecting rod dipakai, dan galas yang berkaitan harus diganti secara tetap; cam roller yang mengawal angin ahmar buku pemakanan mekanisme mempunyai jurang, dan sudut bola double harus diselaraskan semula jurang dihapuskan; nut pada badan berayun longgar, di blok clamping diproses untuk menjadikannya berkunci dan pemeriksa sering dikehendaki untuk membandingkan pengeluaran buku dengan buku contoh untuk menghalang perubahan dimensi; Jika angin ahmar adalah berbeza, ia harus diganti; Jika terdapat jurang di pintu gelangsar pemotong, ia harus diselaraskan semula.


bunga 3 pisau

Sebabnya ialah bahawa potongan yang mempunyai markah tidak sekata bilah, bilah dipakai, dan terdapat satu fenomena runtuh bilah, dan pisau perlu ditukar atau pisau perlu diasah dalam masa.


4 hari, bahagian kaki sentiasa dipotong

Sebabnya ialah bahawa bawah pisau pintu dan bilah sampingan tidak nyata atau tidak sekata; slaid bantuan sampingan pisau mempunyai jurang dengan penggelongsor atau yang sipi kedudukan pergerakan paksi, menyebabkan pisau sampingan beroti perlu dibuka apabila pemotongan, kadang-kadang memotong secara berterusan; sebelum dan selepas pisau atas dimensi adalah tidak konsisten dan tidak boleh dipotong. Kedudukan pisau hendaklah diselaraskan ke bawah.


kepala pecah 5

Sebabnya ialah bahawa terdapat tiada peranti pisau, atau pemerintahan pisau ini bukanlah pelaburan yang sesuai dan hendaklah digunakan dengan betul. Pusat membeli-belah Anmei merasakan bahawa ia harus meningkatkan keperluan proses sebelumnya untuk mengurangkan fenomena pecah kepala. Memastikan bahawa lapisan getah antara 0.8 dan 1.2 mm, kira-kira getah adalah rata, dan pakej mempunyai lompang tiada; kertas penutup ini tidak boleh terlalu buruk, arah membujur arah gentian kertas penutup adalah selari dengan punggung belakang; pengikat tandatangan adalah ketat, pengilangan yang kembali, alur harus licin, sebaliknya ia adalah mudah untuk membuat pelekat itu longgar, menebal di belakang buku; gam bahagian tidak boleh terlalu tebal, buku ini selepas mengikat tidak akan cenderung; dengan betul mengurangkan ketinggian memotong dan mengurangkan kepala pecah. Jika pisau yang tidak tajam dan sudut adalah terlalu kecil, bilah dengan sudut 19° yang harus digunakan dan diasah secara mendadak dan gam yang melekat potong bilah sering bekerja luar dan dihadiri oleh penyelidik bagi atau sabun digunakan.


6 buku dipotong selepas memotong

Sebabnya ialah bahawa penutup belakang buku adalah tidak selari dengan doorknob itu, dan parallelism yang harus diselaraskan; bodoh sipi di dalam trek buku bukanlah baik terlaras, jurang yang terlalu besar, kiri dan ke kanan menyebelahi mereka, dan kereta harus diselaraskan tanpa berayun; atas sarung dipakai dan kecemaran harus diganti.


7 burrs

Sebabnya ialah bahawa bilah digunakan terlalu lama atau memotong terlalu jauh, atau kualiti bilah bukanlah tinggi. Memotong bilah bilah harus 0.5 ~ 1.0 mm, dan bilah perlu ditukar kerap untuk memastikan pisau yang tajam.


8 Ketua pertama setiap Koleksi buku-buku, di kaki terletak di bahagian belakang, dan potongan yang tidak seragam.

Sebabnya yang adalah plat tekanan tidak Serong atau tidak ditekan di tempat; gam bahagian itu terlalu pekat, buku ini terlalu nipis dan ketinggian memotong adalah tinggi. Bertindak balas terhadap masalah ini.


9 buku lohong

Sebabnya ialah bahawa bahagian atas dan bawah buku adalah besar dan kecil dengan bentuk yang melengkung; tekanan plat tekanan tidak mencukupi, maka tekanan harus ditingkatkan; jarak di antara tuala wanita itu lebih rendah dan pisau pintu pada plat tekanan adalah lebih besar daripada 0.5 mm, dan kadbod yang seharusnya semula empuk, potong buku tersebut keluar bersama-sama, saiz yang sama, menghapuskan Langkau di.

Aplikasi 点击图标下载


Hot Tags: percetakan buku kulit nipis berkualiti tinggi, China, harga borong, pembekal,
Sepasang:Percetakan Majalah Softcover Seterusnya:Buku Kanak-kanak, Buku Mengikat Perfect

Siasatan

You Might Also Like