Buku Buku Saddle Stitched

Buku Buku Saddle Stitched

pelana buku jahitan pelana 157 kertas bersalut, jumlah 32pages, meliputi 200 kertas bersalut dengan lilin Matt PP

Maklumat produk

buklet jahitan pelana

157 kertas bersalut, jumlah 32pages, meliputi 200 kertas bersalut dengan salutan Matt PP

buku pelana dijahit

Jahitan pelana khas mengikat, dengan ini anda boleh dengan mudah menggantung buklet itu.

buklet jahitan pelana

terdapat tiga siput, dan ini menjadikan buku lebih kuat

Mengikat jahitan pelana merujuk kepada kaedah mengikat buku. Tindakan ini adalah seperti berikut: buku nipis (termasuk penutup 6 tiang) diletakkan dalam satu set, dan kemudian ditempatkan pada bingkai besi untuk memakai paku kawat besi.


Mengikat jahitan pelana biasanya merujuk kepada "kawat rata kuku", dan penggunaan stapel pra-dibuat tidak digunakan. Semasa proses pengeluaran, mesin memotong bahagian dari gulung dawai logam dan meletakkannya ke dalam kertas dan bengkokkan wayar di sisi lain kertas.


Bahagian dalaman buku tidak diikat bersama terlebih dahulu, tetapi disertakan dengan penutup dan kemudian seluruh buku ditempah bersama-sama dan dipotong bersama. Buku siap dengan jahitan pelana, penutup penutup, bahagian bawah, bahagian penyegel juga sama dengan ukuran dan kemas seperti lembaran teras buku, dan tulang belakang sempit dan bulat, dan wayar yang digunakan untuk buku mengikat jelas terdedah, jadi teks tidak dapat dicetak.


Jahitan pelana mempunyai siklus mengikat pendek dan kos yang rendah, tetapi pengikatan kurang selamat dan wayar yang digunakan sukar untuk menembusi lembaran tebal. Oleh itu, halaman buku lebih dari 32 muka surat (64 muka). buku-buku tidak sesuai untuk jahitan pelana.


Nota: Bilangan halaman fail sumber stitch pengguna mestilah berganda daripada 4, jika tidak teks akan kosong.


Pos pertama ditempatkan di barisan hadapan mesin mengikat, yang pertama jatuh ke rantai; jawatan lain disusun satu di atas yang lain, penutup akhirnya jatuh di atas, dan kemudian dipaku; kemudian dihantar ke penghujung mesin mengikat, Pada bahagian akhir memotong pisau, buku itu dipotong menjadi tiga buku, dan tali pinggang penghantar dihantar ke penghujung mesin mengikat, dan paket itu disampaikan.


Kerana buku siap mempunyai ketebalan, dan bahagian terakhir halaman dipotong (iaitu, mulut dihidupkan), kerana sisi pelana rapat, sisi rata ditekan terhadap sisi pemangkasan, dan halaman terluar dan halaman middlemost diperbaiki.


Selepas memotong, penampilan kelihatan sama dengan saiz, tetapi kerana halaman tengah diperah oleh ketebalan separuh buku, dan dipotong dan dipotong, dan saiz kiri dan kanan diukur, ia akan dijumpai.


Hot Tags: pelana dijahit pelana, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Bingkai Stitch Loop Seterusnya:Brosur Brosur yang dijahit

Siasatan

You Might Also Like