Buku Papan Kanak-kanak

Buku Papan Kanak-kanak

Penerangan Produk: Buku-buku papan untuk bayi Cover and Texts: 4/4 percetakan warna penuh, papan putih 350g + papan putih 350g Artwork: .CDR / .AI / PDF / INDD ... Permukaan Selesai: Surat lamaran PP (surat dan teks) Penutup: Hard Cover Binding: Hardcover Binding Pages: 14pages hard cover + 350 board board white page Pakej pengangkutan: Fob Shenzhen K = K Spesifikasi: 198x198mm book persegi Packing: Bundled in quantity yang sesuai dan boxing Finishing: dengan perak & emas, PP atau salutan matt, embossing, debossing, spot UV, varnishing gloss, varnishing matt, dll. Warna: CMYK warna, warna pantone dan warna metalik MOQ: 1000pcs, semakin banyak pesanan anda, harga unit lebih murah.

Maklumat produk

Buku papan adalah sejenis buku yang dicetak pada papan kertas tebal. Papan kertas dicetak dan digunakan untuk kedua-dua penutup dan halaman dalaman. Setiap panel halaman adalah minimum dua ketebalan papan kertas. Tidak seperti buku kertas tipikal yang terikat dengan jahitan pelana (staples) atau mengikat sempurna, laman buku papan khas dilipat dan terikat bersama. Buku-buku papan adalah sangat tahan lama dan akibatnya bertujuan untuk kanak-kanak, yang sering cenderung kurang lembut dengan buku. Kebanyakan buku lembaga yang dihasilkan di dunia dihasilkan di China dan Mexico;

Penerangan Produk: Buku-buku papan untuk bayi

Penutup dan Teks: 4/4 percetakan warna penuh, papan putih 350g + papan putih 350g

Artwork: .CDR / .AI / PDF / INDD ...

Surface Finish: Laminasi PP (sampul dan teks)

Cover Buku: Hard Cover

Mengikat: Binding hardcover

Halaman-halaman: 14pages penutup keras + 350 halaman papan putih putih

Pakej Pengangkutan: Fob Shenzhen K = K

Spesifikasi: buku persegi 198x198mm

Pembungkusan: Digabungkan dalam kuantiti yang sesuai dan berkotak

Kemasan: Pemotongan kepada bentuk, setem panas dengan perak & emas, PP atau salutan matt, embossing, debossing, UV spot, varnishing gloss, varnishing matt, dll.

Warna: warna CMYK, warna panton dan warna metalik
MOQ: 1000pcs, semakin banyak pesanan, harga unit lebih murah.

Mengenai latihan tandas kanak-kanak, soalan ini adalah pendapat. Sesetengah orang berfikir bahawa ia tidak menjadi masalah sama sekali. Apabila kanak-kanak membesar, ia secara semulajadi akan menjadi. Pandangan semacam ini sering dikuasai oleh orang tua. Apabila mereka begitu kanak-kanak, mereka semua membesar. ... tetapi masa-masa tidak bertambah baik, terdapat kaedah yang lebih menyambut, anda mungkin ingin mencuba.


Di negara-negara asing, isu ini lebih penting. Pakar keibubapaan mempunyai banyak cadangan dan keperluan, tetapi penekanannya seolah-olah telah berlalu. Sesetengah daripada mereka melihat beberapa masalah sebenar. Jadi, ambil kedudukan tengah dan beli beberapa buku untuk membiarkan anak-anak bersenang-senang. Kesedaran konsep dan keperluan untuk pergi ke tandas sendiri, perlahan-lahan membangunkan tabiat.


Mengenai latihan itu, Cina dan Inggeris telah membeli sebuah buku, versi Cina adalah pelukis Jepun, Sasaki Yoko, yang mempunyai salinan "Saya ingin menarik."


Versi bahasa Inggeris lebih menarik: masa lapang Superhero Potty Time's superhero

books.jpg pertama bayi


Setiap halaman dalam buku ini mempunyai organ kecil, bermula dengan anak yang pergi ke tandas.


buku untuk dibaca kepada bayi.jpg

Tarik salun, bahagian anak panah boleh turun, panties turun.

buku papan terbaik untuk toddlers.jpg

  Kertas tandas juga boleh ditarik keluar, sangat menarik

kanak-kanak lembaga books.jpg

  Selepas itu, kotoran kuning dan kuning di dalam tandas juga boleh dibersihkan. Anak panah di sebelahnya bersih selepas bergerak.

  Seterusnya, basuh tangan anda, bahagian anak panah ditarik ke bawah, adalah corak gelembung


mini board books.jpg

Akhirnya, gembira!

buat papan buku anda sendiri

  Untuk masa yang lama, bawang dan tandas mesti membawa buku ini, selangkah mengikut proses buku, termasuk bersorak akhir ~~~

Penulis buku ini sangat berpengalaman, membezakan kanak-kanak lelaki dan perempuan dalam reka bentuk, budak lelaki di atas, dan gadis itu, ada yang lain:

Masa tandas Princess Potty Time

cerita bayi books.jpg

Kandungan di dalamnya sama dengan organ kecil, yang merupakan perbezaan antara watak-watak lelaki dan perempuan.


barisan pengeluaran buku papan automatik kami dan paparan sampel


Hot Tags: buku papan kanak-kanak, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Kulit nipis berkualiti membuat percetakan Seterusnya:buku papan terbaik untuk bayi

Siasatan

You Might Also Like