PU Square Spine Hardcover Book Printing

PU Square Spine Hardcover Book Printing

PU persegi tulang belakang buku percetakan hardcover ※ Spesifikasi: 205mm140mm (buku lurus) ※ Cover: PU kulit, dengan papan kelabu 1.5mm ※ Kandungan: kertas buku 100g ※ Proses: memecahkan reben melekit, band getah bulat, garis kunci hardcover, percetakan empat warna ※ Jumlah percetakan: 1000 naskhah Buku hardcover adalah buku mengikat buku dengan perlindungan bawah penutup keras (biasanya dibuat dari kadbod dan ditutup dengan kulit seperti kain, kertas tebal atau kulit anak lembu). Buku-buku di tanah besar China umumnya buku-buku buku-buku, tetapi buku-buku buku tidak sesuai untuk pemeliharaan. Buku hardcover adalah buku-buku yang cantik dan mudah disimpan dengan nilai koleksi yang tinggi, jadi buku pengumpul dan perpustakaan seperti buku hardcover.

Maklumat produk

PU persegi tulang belakang percetakan buku hardcover

※ Spesifikasi: 205mm140mm (buku lurus)

※ Cover: PU leather, dengan papan kelabu 1.5mm

Kandungan ※: kertas buku 100g

※ Proses: memecahkan reben melekit, band getah bulat, kekunci garis kunci, percetakan empat warna

※ Jumlah percetakan: 1000 salinan

Buku hardcover adalah kaedah mengikat buku dengan perlindungan bawah penutup keras (biasanya dibuat dari kadbod dan ditutup dengan kulit seperti kain, kertas tebal atau kulit anak lembu). Buku-buku di tanah besar China umumnya buku-buku buku-buku, tetapi buku-buku buku tidak sesuai untuk pemeliharaan. Buku hardcover adalah buku-buku yang cantik dan mudah disimpan dengan nilai koleksi yang tinggi, jadi buku pengumpul dan perpustakaan seperti buku hardcover.

Terdapat beberapa bentuk buku hardcover yang biasa:

Pertama, mengikut bentuk tulang belakang, terdapat dua jenis tulang belakang persegi dan tulang belakang bulat.

1. tulang belakang persegi lebih tebal daripada blok buku. Oleh kerana lipatan blok buku dan kabel, ketinggian tulang belakang lebih tinggi daripada blok buku, dan semakin banyak lembaran cetak, semakin jelas. Oleh itu, buku hardcover tulang belakang persegi tidak terlalu tebal, biasanya sesuai untuk tulang belakang dalam 20mm.


Tips mencetak:

Apakah kelebihan alir kerja automasi mesin cetak?

Pada masa ini, beberapa atau lebih lengkap aliran kerja automatik boleh direalisasikan dalam percetakan format kecil. Dengan perkembangan pesat teknologi percetakan inkjet lebar-lebar pada tahun-tahun kebelakangan ini, aliran kerja automatik telah dipertingkatkan secara beransur-ansur.


Produk bercetak inkjet lebar-lebar adalah "diperibadikan" atau "satu kali", jadi setiap pekerjaan adalah jenama baru dan khusus. Dalam proses pengeluaran, terdapat beberapa kekangan standard, dan jarang terdapat sistem templated yang dapat direplikasi, yang juga menyekat pengembangan automasi.


01 perkakasan dan perisian penyegerakan untuk mencapai automasi yang cekap


Walaupun isu penyesuaian cetak telah membuat automasi percetakan inkjet lebar format yang mencabar, keperluan untuk automasi merentas industri telah meningkat. "Inovasi teknologi" adalah teras utama untuk menyelesaikan masalah ini, menjadikan automasi secara beransur-ansur menjadi mungkin.


Di sini kita mengambil Zünd dan Esko sebagai contoh. Kedua-dua syarikat telah memperkenalkan senjata robotik untuk memotong meja mereka dalam perkakasan, dan kelajuan memuat dan memunggah papan jelas lebih besar daripada manual. Sekiranya anda boleh membuat perkhidmatan robot pelbagai jadual pemotongan, dan bukan sahaja untuk memotong input dan output, tetapi juga untuk memotong, anda boleh mencapai produktiviti automasi maksimum.


Selain itu, dalam proses pengeluaran sebenar syarikat percetakan, lebih banyak masa dibelanjakan untuk memproses pemprosesan pra-akhbar, mengakibatkan banyak masa yang sia-sia dan peningkatan kos. Untuk menyelesaikan masalah pra-tekan rumit, perisian pemprosesan prepress diperlukan untuk menyediakan penyelesaian holistik. Enjin automasi Esko, yang kini merupakan perisian yang lebih baik, boleh melakukan tugasan pra-akhbar secara automatik seperti pra-pemeriksaan. Alur kerja penyelesaian "reka bentuk cetak" yang bersepadu mengurangkan kesilapan, menjimatkan masa dan mengurangkan sisa. Susun atur pintar automatik, RIP dok mudah dan penukaran PDF secara langsung meningkatkan produktiviti perusahaan dan rantaian bekalan dan mencapai output terpantas.


02 Big Data menyelesaikan masalah dimensi dan meningkatkan kecekapan pesanan


Kunci automasi percetakan format kecil ialah kaedah templat produk. Contohnya, kad perniagaan, poskad, risalah dan produk lain mudah dikomersialkan. Pengguna boleh memilih templat secara langsung di Internet dan menggantikan kandungan disesuaikan yang diperibadikan pada templat yang sesuai. Selepas muat naik berjaya, ia boleh terus dihantar ke pelabuhan pencetak untuk mencetak. Walau bagaimanapun, produk percetakan inkjet format lebar belum mencapai tahap templat.


Pada masa ini, perkhidmatan besar-besaran industri percetakan inkjet lebar-format masih dalam pengiklanan besar-besaran, tanda-tanda hentian bas kereta bawah tanah, penutupan, pengiklanan super komersial dan perkhidmatan lain. Tidak konsisten saiz skrin dan ketidakkonsistenan skrin juga merupakan sebab utama kesukaran pembentukan templat.


Sebagai contoh, dalam iklan rangkaian kedai, kedai rantaian besar akan mengubah skrin iklan mengikut festival, musim atau promosi. Walaupun skrin sama, saiz iklan setiap kedai mungkin berbeza. Oleh itu, jika anda melakukan kotak cahaya, dinding, tingkap, lantai, atau grafik dalam kedai lain di kedai-kedai ini, setiap lokasi memerlukan saiz grafik tersuai dan bagaimana cara mengotomatikkannya menjadi masalah.


Untuk menyelesaikan masalah ini dalam bidang percetakan inkjet format besar, semakin banyak pengilang peralatan pencetakan mulai membuat pangkalan data pelanggan. Dari sudut pandangan teknikal, setiap kotak cahaya, dinding, tingkap, atau permukaan lain dari kedai muka akan dihasilkan sebagai kod bar yang menghubungkan ke pangkalan data dimensi yang tepat. Peranti percetakan hanya boleh memasukkan kod untuk permukaan setiap slot iklan di dalam peranti dan alur kerja produksi akan secara otomatis mengeluarkan ukuran gambar yang tepat. Proses ini telah berjaya automatik, dan ia juga membawa lebih banyak peluang aplikasi skrin ke industri percetakan. Oleh kerana skrin yang sama boleh dihasilkan secara langsung mengikut kod bar media yang berlainan, ia boleh disembur secara langsung pada mana-mana medium.


Automasi bukan sahaja menjimatkan masa dan kos, tetapi juga memperluaskan skop perniagaan dari segi syarikat-syarikat operasi. Di bawah premis perisian automasi prepress untuk meningkatkan kualiti cetakan dan masa pemprosesan fail, ia dilengkapi dengan kemudahan perkakasan automasi berkelajuan tinggi, dan akhirnya melalui penjanaan saiz automatik, untuk mencapai penyelesaian pengiklanan keseluruhan jenama. Saya percaya bahawa industri masa hadapan juga akan mempromosikan dengan cepat automasi teknologi percetakan inkjet lebar-lebar.

Hot Tags: pu persegi tulang belakang buku percetakan hardcover, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Kes keras penutup Slip terikat percetakan buku Seterusnya:Percetakan Buku Hardcover Berkualiti Tinggi

Siasatan

You Might Also Like