Buku Papan Custom untuk Kanak-kanak

Buku Papan Custom untuk Kanak-kanak

Penerangan produk: buku papan adat untuk kanak-kanak dengan tarik dan tekan bahagian Jenis Produk: Pendidikan buku papan Penutup: 4/0 Warna Proses, PP laminasi 157GSM kertas seni + papan kelabu Kerja-kerja seni :. CDR / .AI / PDF / INDD ... Teks: 4/4 percetakan warna penuh, papan putih 350g + papan putih 350g Artwork: .CDR / .AI / PDF / INDD ... Surface Finish: Laminasi PP (penutup dan teks ) Penutup Buku: Hard Cover Binding: Hardcover Binding Pages: 14pages cover hard + 350 papan putih halaman dalaman Pakej pengangkutan: Fob Shenzhen K = K Spesifikasi: 198x198mm book persegi Packing: Bundled dalam jumlah yang sesuai dan berkotak Kemasan: stamping panas dengan perak & emas, PP atau salutan matt, embossing, debossing, spot UV, varnishing gloss, varnishing matt, dll. Warna: CMYK warna, warna pantone dan warna metalik MOQ: 1000pcs lebih murah.

Maklumat produk

Penerangan Produk: buku papan adat untuk kanak-kanak dengan menarik dan bahagian-bahagian akhbar

Jenis Produk: Pendidikan buku papan

Cover: 4/0 Color Process, PP laminasi 157GSM kertas seni + papan kelabu

Kerja seni :. CDR / .AI / PDF / INDD ...

Teks: 4/4 percetakan warna penuh, papan putih 350g + papan putih 350g

Artwork: .CDR / .AI / PDF / INDD ...

Surface Finish: Laminasi PP (sampul dan teks)

Cover Buku: Hard Cover

Mengikat: Binding hardcover

Halaman-halaman: 14pages penutup keras + 350 halaman papan putih putih

Pakej Pengangkutan: Fob Shenzhen K = K

Spesifikasi: buku persegi 198x198mm

Pembungkusan: Digabungkan dalam kuantiti yang sesuai dan berkotak

Kemasan: Pemotongan kepada bentuk, setem panas dengan perak & emas, PP atau salutan matt, embossing, debossing, UV spot, varnishing gloss, varnishing matt, dll.

Warna: warna CMYK, warna panton dan warna metalik
MOQ: 1000pcs, semakin banyak pesanan, harga unit lebih murah.


Kami mempunyai talian pengeluaran kad automatik, sebilangan besar pekerja pengeluaran manual yang mahir, dan kami telah berjaya menghasilkan buku-buku kad untuk banyak tetamu domestik dan asing. Pesanan anda akan menjadi pengiktirafan terbesar dalam kerja kami.
buku papan automatik membuat line.jpg

Tips mencetak:

Beberapa masalah yang perlu diberi perhatian apabila menggunakan warna tempat sebelum mencetak

1. Keseragaman nama warna tempat. Dalam perisian yang berbeza, nama-nama mungkin berbeza-beza untuk dua set warna yang sama. Sebagai contoh, FreeHand bernama PANIONEI 1F5 sebagai PANTONE 1F5CVC atau PANIONE 1F5CVV, manakala PageMaker bernama PANTONE 1F5CV. Dengan cara ini, apabila objek grafik FreeHand diletakkan di PageMaker, warna yang sama akan mempunyai tiga nama, dan tiga plat warna akan dihasilkan apabila pemisahan warna adalah output, menghasilkan ralat keluaran. Oleh itu, jika fail data perlu digunakan dalam lebih daripada dua jenis perisian, pastikan untuk memberi perhatian kepada penggunaan warna tempat yang sama sebelum output pemisahan warna bersepadu. Kaedah yang lebih umum ialah menukar nama warna tempat yang sama dengan nama seragam dalam palet pelbagai perisian berdasarkan nama warna dalam perisian.

2. Sudut saringan warna tempat. Umumnya, warna tempat dicetak di lapangan, dan pemprosesan dot jarang dilakukan, jadi penyaringan warna sudut jarang disebut. Walau bagaimanapun, apabila menggunakan warna mesh berwarna terang, akan ada masalah dalam merancang dan mengubah suai sudut penyaringan titik warna tempat. Jika terdapat warna tempat di warna tempat titik dan warna lain dicetak pada titik, anda mesti mempertimbangkan sudut warna tempat. Pada masa ini, jika sudut skrin titik warna titik kurang daripada 30 darjah dengan sudut warna yang lain, bersih akan memukul jaring atau menjana moiré; jika sudut bertindih antara satu sama lain, masalah cap dakwat akan berlaku, yang akan menyebabkan penyimpangan warna cetakan yang serius. Di samping itu, sudut skrin warna tempat biasanya dipratetap hingga 45 darjah dalam perisian (45 darjah dianggap sudut paling selesa yang dilihat oleh mata manusia, supaya titik-titik itu disusun dalam sudut yang sama dengan mendatar dan garis menegak untuk mengurangkan Keupayaan mata manusia untuk mengesan titik), jika ia adalah imej dua-nada atau fail data, terdapat empat warna percetakan hitam (umumnya dalam percetakan skrin empat warna, titik hitam diletakkan pada 45 darjah, kuning adalah pada 0 darjah, jika magenta adalah 15 darjah dan biru adalah 75 darjah), terdapat warna tempat, atau terdapat lebih daripada dua warna warna, maka akan dikeluarkan pada 45 darjah apabila pemisahan warna digunakan, jadi jika anda menggunakan jejari cetek untuk warna tempat, Jika boleh mencetak dengan warna yang diskret lain, anda mesti membuka tetapan warna perisian atau mencetak kotak dialog tetapan semasa output pemisahan warna untuk memodifikasi warna tempat sudut penyaringan.

3. Penukaran warna tempat kepada empat warna percetakan. Banyak pereka sering menggunakan warna di pustaka warna tempat untuk menentukan warna dan pewarna apabila mereka melakukan reka bentuk grafik, dan mengubahnya menjadi CMYK mencetak empat warna apabila pemisahan warna. Pada masa ini, anda perlu memberi perhatian kepada tiga mata: Pertama, warna gamut warna tempat lebih besar daripada gamut warna percetakan. Dalam proses penukaran, beberapa warna tempat tidak dapat diterbitkan semula, tetapi beberapa maklumat warna akan hilang. Kedua, output mesti dipilih. Warna tempat ditukar menjadi pilihan "empat warna, jika tidak, ia akan menyebabkan ralat keluaran. Ketiga, jangan berfikir bahawa nisbah nilai warna CMYK dipaparkan di sebelah nombor warna tempat membolehkan anda menghasilkan semula kesan warna tempat dengan sama Komponen CMYK dalam dakwat empat warna Jika anda tidak boleh menggunakan warna tempat, sebenarnya, jika anda melakukan perkara yang sama, warna akan mempunyai jurang yang besar dalam warna.

4. Pemprosesan warna tempat warna tempat. Oleh kerana warna tempat berbeza daripada percetakan empat warna (mencetak dakwat empat warna untuk mencipta warna dengan mencetak yang sama, iaitu, dakwat mempunyai ketelusan), biasanya tidak digunakan untuk membuat warna antara dua warna warna, iaitu intuitif untuk mengatakan bahawa Dapatkan kesan warna yang sangat kotor (tentunya ada pengecualian, seperti niat untuk menggunakan proses overprinting warna tempat dalam reka bentuk untuk menghasilkan pencampuran yang diperlukan, superimposed warna ketiga, warna ketiga ini penuh, tebal dan nyata, seperti: titik warna kuning Warna yang dimodifikasi timbul warna merah, kedua-dua warna berlebihan untuk menghasilkan merah gelap stabil, sering digunakan sebagai penutup buku, dan lain-lain), jadi definisi warna tempat, secara amnya tidak tidak menggunakan kaedah overprint (overprint) dan bukannya kosong (Keepaway). Dengan cara ini, apabila menggunakan warna tempat, selagi terdapat warna lain di sebelah grafik warna tempat, anda harus mempertimbangkan untuk membuat pemprosesan menjebak yang sesuai untuk mengelakkan berlakunya masalah pinggir putih (cara warna memerangkap warna dan masalah teknikal yang berkaitan lebih rumit, ini bukan untuk mengulangi).

5. Sistem padanan warna tempat. Apabila memilih sistem pencocokan warna komputer, pertama sekali, harus jelas sistem warna mana yang merupakan sistem percetakan empat warna CMYK, untuk mengetahui sama ada warna dalam sistem yang anda pilih akan mempunyai penukaran warna dan sama ada ia akan output pemisahan warna. Keadaan dengan gangguan warna berlaku. Sebagai contoh, sistem pencocokan warna yang biasa digunakan dalam perisian grafik adalah PANTONE, TRUMATCH, FOCOLTONE, TOYO ColorFinder, ANPA-COLOR, Panduan Warna RIC, dan sebagainya, di antaranya TRUMATCH, FOCOL TONE dan ANPA COLORR dibangunkan berdasarkan percetakan empat warna, yang lain Semua mereka tergolong dalam sistem warna tempat (sistem PANTONE merangkumi pelbagai warna, warna cetak dan tempat). Maksudnya, di dalam sistem pencocokan warna tempat seperti warna tempat PANTONE, TOYO Color Finder dan Panduan Warna RIC, ramai di antara mereka telah melebihi gamut warna warna percetakan dan tidak boleh diterbitkan semula dengan dakwat empat warna. Gabungan CMYK yang disediakan oleh sistem. Nilai-nilai itu juga adalah anggaran.

Oleh itu, jika anda memilih warna di dalam sistem padanan warna dan keluarkannya dalam empat pemisahan warna; atau rujuk nilai gabungan CMYK yang sama yang dipaparkan dalam sistem, dan gunakan nilai ini untuk menggantikan empat warna dengan percetakan. Warna tempat asal, hasilnya pasti membawa kepada gangguan warna; Kedua, perlu difahami bahawa sistem pencocokan warna tempat digunakan untuk pemprosesan pemisahan warna, kecuali warna khas ditukar kepada CMYK empat warna untuk output, sebaliknya, setiap warna Spot yang digunakan secara automatik akan secara berasingan dibahagikan kepada versi warna. Dengan token yang sama, selepas warna dalam sistem pencocokan warna empat warna digunakan untuk proses pewarna, nisbah CMYK warna itu sendiri akan secara automatik digunakan pada empat plat apabila output pemisahan warna dilakukan, tanpa menghasilkan lebih banyak. Versi warna. Selain itu, perlu diingatkan bahawa dalam persekitaran titik dot matriks, warna yang dipilih (seperti warna tempat) secara automatik ditukar kepada mod warna yang sama seperti fail data yang warna digunakan (seperti mod empat warna CMYK) selepas digunakan pada kanvas. . Oleh itu, dalam perisian lukisan dot matriks, untuk warna tempat, ia mesti sengaja ditambah atau ditentukan (sebagai contoh, menambah dan menentukan warna tempat di Photoshop, terdapat dua situasi: jika warna tempat digunakan sebagai warna ke seluruh imej menukar imej itu kepada mod dua nada dan gunakan warna tempat pada salah satu plat dua nada; jika warna tempat digunakan untuk kawasan tertentu imej, anda mesti mencipta saluran warna tempat dalam persekitaran lukisan vektor , Apabila anda memilih atau menentukan warna tempat, warna akan sentiasa wujud sebagai atribut warna tempat melainkan anda secara khusus menukar atau mengubah atribut warna tempat kepada warna proses (contohnya, warna tempat ditambah dan ditakrifkan dalam Iiiustrator, walaupun ia dirujuk fail data Illustrator lain atau fail data yang akan menggunakan warna tempat dibuka oleh perisian vektor lain, dan sebagainya, dan sifat warna warna tempat ini tidak berubah).

6. Kos percetakan warna tempat. Umumnya, percetakan warna tempat biasanya digunakan untuk mencetak di bawah tiga warna. Sekiranya empat atau lebih warna diperlukan untuk percetakan, cetakan empat warna CMYK lebih disukai. Kerana percetakan empat warna CMYK pada dasarnya mencetak lebih banyak dengan titik-titik, dan menggunakan warna spot pada dasarnya mencetak di lapangan. Walaupun warna tempat biasanya digunakan hanya dalam imej, adalah kebiasaan untuk membayar dua kali harga dakwat umum. Untuk menganggarkan; Di samping itu, jika terdapat empat warna percetakan dalam susun atur yang sama, ia akan sama dengan satu warna untuk percetakan, jika mesin percetakan tidak mempunyai unit percetakan yang berlebihan (seperti pencetakan percetakan kurang dari empat warna atau percetakan empat warna menekan)), ia mengambil masa yang lain untuk mencetak, dan kosnya lebih tinggi.

Pendek kata, menggunakan warna khas haruslah berhati-hati, jika tidak, ia bukan sahaja akan menyebabkan penyelewengan warna, merosakkan kreativiti dan reka bentuk anda, tetapi juga meningkatkan perbelanjaan ekonomi dan sisa masa yang tidak perlu.


Hot Tags: buku papan tersuai untuk kanak-kanak, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:buku papan terbaik untuk bayi Seterusnya:Buku Papan Custom Dengan Mengira Lubang

Siasatan

You Might Also Like