Buku Papan Custom Dengan Mengira Lubang

Buku Papan Custom Dengan Mengira Lubang

Keterangan Produk: buku papan adat dengan mengira lubang Jenis Produk: Penutup buku papan: Lembaga kelabu 2,5mm dengan kertas seni 157GSM Teks: Papan putih 350g + Papan putih 350g Permukaan Selesai: Laminasi Filem (penutup dan teks) Penutup Buku: Hardcover Pages Binding: 14pages hard cover + 350 papan putih halaman dalaman Pakej Pengangkutan: Fob Shenzhen K = K Keterangan: 198x198mm

Maklumat produk

Penerangan Produk: buku papan adat dengan mengira lubang

Jenis Produk: Buku Lembaga

Penutup: papan kelabu 2.5mm dengan kertas seni 157GSM

Teks: Papan putih 350g + papan putih 350g

Permukaan Surface: Laminasi Filem (sampul dan teks)

Cover Buku: Hard Cover

Mengikat: Binding hardcover

Halaman-halaman: 14pages penutup keras + 350 halaman papan putih putih

Pakej Pengangkutan: Fob Shenzhen K = K

Spesifikasi: 198x198mm

Kami menyediakan anda dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang sangat baik dan perkhidmatan yang paling bertimbang rasa, dan kami berjanji bahawa kami berada dalam talian 24 jam, menyimpan selofan dalam perkhidmatan, jadi hanya berhak untuk menghubungi kami

Garisan lembaga auto

Barisan pengeluaran buku kad automatik, 12 kerusi kerja dan boleh ditambah kemudian, peralatan yang ideal untuk pengeluaran buku papan, hanya beberapa kilang percetakan di Shenzhen memiliki peralatan ini.


Tips mencetak

Stamping panas

Pada masa lalu, banyak pengeluar telah menerima pelbagai label botol wain dan pek rokok. Sesiapa yang memerlukan stamping panas dan embossing adalah untuk membuat dua susun atur. Apabila corak itu diperlukan untuk menjadi bronzing, plat negatif akan berkarat selepas filem negatif terbentuk, dan plat timbul dibuat terukir selepas plat positif dibuat. Apabila plat cekung dan cembung ditekan, plat zink cekung akan disalin semula ke stensil gypsum untuk ditekan. Operasi, replika gypsum tidak mudah dilakukan dan memerlukan masa dan tenaga, dan pembaikan kecacatan juga sukar, dan mudah dipakai apabila tekanannya cekung dan cembung. Selepas pembaharuan, replika gypsum digantikan dengan pita getah, iaitu, pita pelekat bermuka dua digunakan pada plat bawah untuk menyisipkan dua keping pita getah yang sepadan dengan saiz plat zink, dan kawasan berhampiran plat bawah adalah lebih besar daripada kawasan plat zink. Sedikit lebih besar, bahagian di permukaannya sedikit lebih besar daripada lilitan corak yang dibangkitkan sekitar 1.5 cm. Selepas paste digunakan, tekanan boleh diselaraskan dengan betul mengikut ketebalan kertas bercetak dan ketinggian embossing. Selepas penambahbaikan proses itu, walaupun pemuatannya mudah dan menjimatkan masa, kecekapan dan ketahanan percetakan plat pencetak diperbaiki, kitaran produk dipendekkan, dan sebagainya, tetapi kertas itu diregangkan secara tempatan dan cacat disebabkan oleh masalah suhu bronzing, mengakibatkan overprinting tidak tepat. Khususnya, corak seperti medali, logo, dan pavilion sering dikehendaki berdasarkan stamping panas padang, dan garis besar dan kontur corak digariskan oleh garis-garis halus concave dan cembung, dan kualiti tidak boleh dijamin. Untuk menyelesaikan masalah ini, selepas pembangunan yang berani dan percubaan dan kesilapan, masalah ini telah diselesaikan dengan baik, dan stamping dan embossing panas selesai sekali.

Gabungan bronzing dan embossing adalah untuk menggabungkan pola bronzing dan bahagian embossed yin dan yang timbul ke plat bawah filem organik. Selepas pemprosesan khas, ia dilapis dan terukir untuk mendapatkan plat bronzing dan embossing. Di bahagian di mana produk jadi diperlukan untuk menjadi cembung, ia adalah cekung pada plat zink, dan bahagian di mana produk siap dibersihkan menjadi cembung pada plat zink. Pengeluaran proses kini digambarkan seperti berikut.

Hot Tags: buku papan adat, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Buku Papan Custom untuk Kanak-kanak Seterusnya:Lembaga buku-buku untuk bayi dengan tarik bahagian

Siasatan

You Might Also Like