Percetakan Buku Masak, Pencetakan Buku Buku Berkualiti Tinggi Harga Baik

Percetakan Buku Masak, Pencetakan Buku Buku Berkualiti Tinggi Harga Baik

Percetakan Buku Masak, Percetakan Buku masak berkualiti tinggi harga yang baik Jenis Produk: Buku

Maklumat produk

Cook Book Printing, Cookbook Printing berkualiti tinggi harga yang baik

Jenis Produk: Buku

Percetakan Jenis: Percetakan Offset

Cover Buku: Hard Cover

Gaya Buku: Percetakan Buku Hardcover

Jenis Kertas: Kertas Offset

Surface Finish: Hot Stamping

Binding: Binding Jahit

Kandungan Buku: Cara membuat kek sempurna

Asal: Shenzhen China

Saiz : 210x297mm

Penutup dicetak pada kertas matt 157gsm, laminasi matt, terikat pada kertas papan 2.5mm.

Berakhir: 140gsm kertas seni matt putih.

Teks: 196 muka surat, 140gsm kertas seni matt putih , percetakan warna penuh.

Binding: Hardcover, dengan kepala dan ekor, belakang persegi.

QTY: 3000 salinan.

Petua:

Teknologi percetakan digital

Teknologi percetakan sedang berkembang pesat sekarang, tetapi penggunaan teknologi tradisional yang sederhana jauh dari memenuhi keperluan industri percetakan moden. Percetakan digital adalah teknologi penting dalam percetakan moden. Biar saya ceritakan tentang pengetahuan ini dengan anda:

Percetakan digital yang dipanggil adalah teknologi percetakan baru yang menggunakan sistem prepress untuk memindahkan maklumat grafik secara langsung ke mesin percetakan digital untuk mencetak produk yang dicetak. Percetakan digital jauh lebih mudah daripada proses percetakan tradisional. Proses pencetakan digital memerlukan hanya dua proses: pengeluaran dan percetakan komputer. Oleh itu, operasi adalah mudah, dari reka bentuk untuk percetakan integrasi, tidak perlu untuk beberapa masalah seperti filem dan plat percetakan, keseimbangan dakwat tanpa air, dan lain-lain, sangat mengurangkan kos buruh. Proses percetakan tradisional: asal dibuat oleh komputer, filem pemisahan warna output, pemeriksaan, pengenaan, versi PS matahari, versi atas, percetakan empat warna. Terdapat banyak proses sebelum dan selepas, dan kemungkinan pelbagai masalah dalam banyak proses akan bertambah besar.

Sistem percetakan digital terdiri terutamanya daripada sistem persediaan dan mesin digital. Prinsip kerja ialah pengendali mengeluarkan maklumat digital maklumat grafik atau media digital atau fail digital rangkaian yang diterima dari sistem rangkaian kepada komputer, dan melakukan kreativiti, pengubahsuaian dan susunan pada komputer untuk menjadi huruf digital yang memuaskan pelanggan. Pemprosesan RIP, isyarat digital piksel monochrome yang sama dihantar ke pengawal laser, dan sinar laser yang sama dikeluarkan untuk mengimbas silinder percetakan. Suatu silinder percetakan yang terbuat dari bahan fotosensitif terbentuk untuk membentuk gambar yang dapat menyerap dakwat atau toner setelah menjadi fotosensitif, dan kemudian dipindahkan ke substrat seperti kertas.

Oleh itu, teknologi percetakan digital telah menjadi teknologi canggih dan popular dalam percetakan moden. Jika anda ingin menjadi lebih besar dalam industri percetakan, teknologi ini mesti dikuasai dan mahir.


offset print.JPG

offset printing.JPG

poster print.JPG

hardcover book printing.JPG

buku print.jpg

book printing.jpg

printhead notebook

Hot Tags: percetakan buku masak, percetakan buku masak, cetakan buku masak, cetakan buku masak, membuat buku masakan anda sendiri, membuat buku masak, menerbitkan buku masakan anda sendiri, buat buku masakan anda sendiri
Sepasang:Buku Lembaga Dengan Kad Pull Dan Push Dan Windows Seterusnya:Buku Kanak-kanak, Buku Mengikat Perfect

Siasatan

You Might Also Like