Percetakan Flyer

Percetakan Flyer

Percetakan Flyer Jenis Kertas: Kertas Seni, Kadbod, Kertas Bersalut, Papan Beralun, Papan Dupleks, Kertas Bergaya, Kraf Kertas, Kertas Khas, Kertas Offset Jenis Produk: Brosur Binding: Dilipat Leaflet Surface Finish: Asal: Shenzhen Guangdong, China (tanah besar) Jenama: ODM Saiz: Kertas bahan disesuaikan: Kertas bersalut / kertas woodfree / kertas khas lain Warna percetakan: CMYK + Pantone Sijil: ISO, SGS Lead time:

Maklumat produk

Percetakan Flyer

Jenis Kertas: Kertas Seni, Kadbod, Kertas Bersalut, Papan Beralur, Papan Dupleks, Kertas Fancy, Kraf Kertas, Kertas Baru, Kertas Mengimbangi

Jenis Produk: Brosur

Binding: Leaflet Dilipat

Selesai Permukaan: Laminasi Filem

Percetakan Jenis: Percetakan Offset

Tempat asal: Shenzhen Guangdong, China (tanah besar)

Jenama: ODM

Saiz: Disesuaikan

Bahan kertas: Kertas bersalut / kertas tanpa kertas / kertas khas lain

Warna percetakan: CMYK + Pantone

Sijil: ISO, SGS

Lead Time: Biasanya 7-10 Hari

Pembungkusan: K = K 7 dinding terbaik mengeksport karton + pallet

Ciri-ciri: Kitar semula dan mesra alam


Tips mencetak:

Sebab mengapa warna dakwat mengimbangi berbeza

Dalam proses percetakan mengimbangi, kadangkala fenomena kegelapan dan kegelapan pada skrin yang sama muncul. Yang lebih umum adalah bahawa dakwat lebih gelap dan lebih mendalam sebelum ini, dan fenomena yang lebih ringan dan lebih dalam adalah kurang.


Terdapat dua sebab utama perbezaan warna dakwat. Analisis berikut dijalankan.


Pertama, bahagian pemintalan


Sistem inking mengimbangi terdiri daripada tiga bahagian, satu adalah bahagian pembekalan dakwat, yang merangkumi air pancut dakwat, roller pancutan air dakwat dan roller transfer dakwat. Fungsi bahagian ini adalah secara kuantitatif dan kerap memindahkan dakwat gelisah kepada bahagian dakwat. Jika roller dakwat di bahagian ini berada dalam keadaan kerja yang lemah dan bekalan dakwat tidak normal, bekalan seragam dan biasa dakwat tidak dapat dijamin. Yang kedua adalah bahagian dakwat, yang termasuk roller dakwat, roller dakwat dan roller berat. Fungsi bahagian ini adalah untuk membuat dakwat halus dan seragam, dan untuk menyampaikan dakwat berkualiti tinggi ke roller dakwat. Sekiranya jurnal bergolek roller dakwat (atau roller berat) di bahagian ini dipakai dengan parah, bungkus tinta tidak seimbang akan dijana dan dihantar. Dakwat yang digunakan untuk roller dakwat tidak seragam, dan hasilnya adalah kecacatan di mana warna dakwat berbeza. Oleh itu, dalam proses percetakan mengimbangi, sebaik sahaja warna dakwat berbeza, adalah perlu untuk memeriksa roller dakwat, roller dakwat dan roller berat dan bearing berkaitan dengan jurnal. Yang ketiga adalah bahagian rolling inking, yang biasanya terdiri daripada empat diameter diameter rolling inking. Fungsi bahagian ini adalah untuk merata secara seragam dakwat pelicinan yang disampaikan dari bahagian dispenser dakwat ke bahagian grafik plat percetakan. Jika permukaan rolling inking adalah penuaan, licin, mudah difikirkan, atau diameter roller inking terlalu kecil, tekanan antara roller inking dan roller inking terlalu ringan, dan kecacatan warna dakwat juga berbeza. Dalam pengeluaran di lokasi, apabila fenomena warna dakwat yang berbeza muncul, kualiti rolling inking sangat berharga.


Kedua, bahagian roller


Operasi abnormal dram juga merupakan salah satu sebab utama perbezaan warna tinta, dan sebab-sebab operasi yang tidak normal dari dram adalah seperti berikut:


1. Gear roller atau galas jabatan dipakai untuk masa yang lama;


2. Jurnal roller dan perumahan drum tidak sepusat, operasi tidak seimbang, dan getaran;


3. Plat silinder neutral berada dalam hubungan yang lemah dengan roller inking.


Di samping itu, kelikatan dakwat terlalu kuat, yang merupakan salah satu sebab utama perbezaan warna dakwat. Semasa operasi, jika jangka pendek berhenti dan berhenti (iaitu, semasa proses percetakan mengimbangi, untuk sebab tertentu, berhenti dan mula kerap), maka yang sama Menghasilkan fenomena di mana warna dakwat berbeza.


Hot Tags: percetakan flyer, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Cetak Majalah Seterusnya:Reka Bentuk Brosur Profesional Syarikat Reka Bentuk Reka Bentuk dan Percetakan

Siasatan

You Might Also Like