Percetakan Buku Perjalanan

Percetakan Buku Perjalanan

Percetakan buku perjalanan Model NO .: Jenis Produk: Buku Jenis Kertas: Kertas Seni Percetakan Jenis: Offset Percetakan Permukaan Selesai: Laminasi Filem Cover Buku: Perlindungan Lembut Mengikat: Saddle Jahitan Cap Dagangan: Pakej Pengangkutan OEM: Fob Shenzhen K = K Spesifikasi: 210x285mm Asal : China

Maklumat produk

Percetakan buku perjalanan

Model NO .:

Jenis Produk: Buku

Jenis Kertas: Kertas Seni

Percetakan Jenis: Percetakan Offset

Selesai Permukaan: Laminasi Filem

Penutup Buku: Penutup Lembut

Binding: Saddle Stitching

Cap Dagangan: OEM

Pakej Pengangkutan: Fob Shenzhen K = K

Spesifikasi: 210x285mm

Asal: China

Kod HS: 4901100000


Penerangan Produk

1) Bahan-bahan yang tersedia: Kertas seni, kertas enamel, kertas kad, papan hitam putih, kertas kraft, kertas kelabu dengan punggung putih, kadbod.

2) Teknik percetakan: Percetakan mengimbangi, percetakan rotogravure, percetakan skrin sutera, percetakan flexografi, litografi UV, penyekatan foil.

3) Permukaan rawatan: Gloss / matte salutan, lenyap, salutan akueus, salutan UV, emas / perak stamping, embossing.

4) Semua produk kami dibuat berdasarkan ISO9001 sistem pengurusan kualiti.

5) Dimensi dan spesifikasi produk disesuaikan untuk memenuhi keperluan pelanggan.

Tips mencetak:


Pengetahuan pengurusan proses pasca cetakan

Peningkatan kualiti pemprosesan pasca akhbar tentu saja tidak sebelum pencetakan, proses pencetakan, jika reka bentuk dan percetakan sebelum mencetak dapat lebih dari proses pasca-akhbar

Komunikasi, saya percaya kualiti produk akan bertambah baik.

Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk kualiti dan ciri-ciri penerbitan yang dicetak, masa lalu hanya mengubah status prepress, mencetak, dan mengabaikan penamat penamat. Kini secara meluas diakui bahawa untuk buku yang berkualiti tinggi, tidak hanya perlu ada teknologi pembuatan piring yang lebih baik, kesan percetakan yang indah, tetapi juga penampilan mengikat yang berkualiti tinggi, untuk melengkapi reka bentuk dan kandungannya, agar dapat Penggunaan dan simpan jangka panjang. Walau bagaimanapun, disebabkan oleh pelbagai produk pemprosesan pasca akhbar dan proses yang rumit, terdapat banyak faktor yang mempengaruhi kualiti produk, dan pengurusan kualiti adalah sukar. Anmei Mall percaya bahawa pelaksanaan pengeluaran standard dan standard tidak hanya memerlukan kawalan pengeluaran produk, tetapi juga merupakan asas yang kukuh untuk pengeluaran besar-besaran. Di sini, Anmei Mall menggabungkan pengalaman praktikal untuk membuat perbincangan ringkas mengenai bagaimana untuk meningkatkan kualiti pemprosesan pasca siaran.


Memperkukuhkan kesedaran kualiti pekerja

Produk yang benar-benar berkelayakan bergantung kepada usaha bersama semua pekerja. Hanya kakitangan yang terlibat dalam pengeluaran telah meningkatkan tahap kesedaran dan teknikal mereka, dan tegas mengikut piawaian pengeluaran. Peningkatan kualiti produk akan menjamin perusahaan boleh menjadi sengit. Persaingan pasaran adalah neutral dan tidak dapat dikalahkan. Untuk meningkatkan kesedaran kualiti dan tahap teknikal pekerja, dapat dicapai melalui pendidikan dan pelatihan.

1. Biarkan setiap pekerja menyedari betapa pentingnya meningkatkan kualiti produk, supaya dasar kualiti yang dirumuskan oleh syarikat dapat dilaksanakan tanpa kompromi. Adalah perlu bagi setiap pekerja untuk menyedari bahawa tiada jawatan kerja hari ini tanpa kualiti. Mewujudkan kualiti di kalangan pekerja adalah konsep kedudukan dan rasa pemilikan yang kuat.

2. Aturkan pekerja untuk mengkaji secara serius "standard kualiti", "manual kualiti", "tugas kerja", dan lain-lain, supaya setiap pekerja mengetahui apa standard kualiti harus dicapai oleh produk yang mereka hasilkan, dan mengetahui jenis produk apa produk berkualiti dan produk yang berkelayakan. Dan produk yang tidak mematuhi, melalui "Anugerah Kualiti dan Penalti", pendapatan pekerja dikaitkan secara langsung dengan kualiti produk.

3. Mengendalikan proses pendidikan teknologi dan menggalakkan pekerja untuk mempelajari teknologi. Di bawah penubuhan Kualiti Corak, syarikat akan menyediakan latihan teknikal untuk pekerja, mengatur kapten yang relevan untuk mengambil bahagian dalam penyediaan dokumen proses, dan membuat kemas kini dan pengubahsuaian yang diperlukan untuk parameter proses tertentu untuk menjadikannya lebih dekat dengan keadaan sebenar dan meningkatkan kuasa mereka. Persaingan teknikal yang meluas di kalangan kakitangan di jabatan, penilaian pasukan mesin canggih dan individu maju, untuk menggalakkan pekerja memberi perhatian kepada penanaman dan peningkatan kualiti teknikal mereka. Pendidikan kesedaran berkualiti juga boleh dipublikasikan secara meluas dan dididik secara dalaman melalui mesyuarat, taklimat dalaman, kelas pengajian, dan penubuhan ruangan maklum balas yang berkualiti. Memandangkan syarikat percetakan adalah industri perkhidmatan, perlu diberi perhatian terhadap maklum balas mengenai maklumat kualiti pelanggan, menyiapkan kakitangan yang relevan pada waktu yang tepat untuk membincangkan masalah, dan mencadangkan penyelesaian dan langkah yang sepadan. Mesyuarat mingguan akan menuntut promosi kualiti dan ringkasan mutu untuk memperkuat komunikasi menegak isu-isu kualiti. Pendidikan kesedaran berkualiti adalah kerja pengurusan kualiti jangka panjang dan sukar. Hanya apabila kesedaran kualiti teguh berakar dalam pemikiran setiap pekerja akan keadaan berkualiti melonjak secara kualitatif. Ia adalah matlamat utama pendidikan kesedaran berkualiti untuk memaksimumkan semangat semua pekerja untuk memahami kualiti produk dan memaksimumkan tahap teknologi produksi setiap pekerja.

Memperkukuhkan proses untuk membangunkan pelan pemprosesan

Sebagai kakitangan pengurusan produksi sebuah syarikat percetakan, hanya dengan membiasakan diri dengan produk yang akan diproses dan keadaan peralatan sedia ada dan kekuatan teknikal kilang, kita boleh merumuskan pelan pemprosesan yang munasabah dan menghasilkan produk yang baik.

1. Selepas menerima pesanan pembinaan dan sampel pembersihan, kakitangan pengurusan pengeluaran mesti terlebih dahulu memahami keperluan proses dan kualiti bahan yang digunakan, membuat sampel bulu dan perintah pembinaan dan semak sampel, dan pastikan sama ada syarat yang ditetapkan dalam pembinaan pesanan boleh dipenuhi semasa pemprosesan.

2. Mengikut keadaan peralatan sedia ada dan kekuatan teknikal bengkel, merumuskan pelan pemprosesan terperinci, termasuk urutan pemprosesan, kaedah proses, bahan, peralatan dan piawaian kualiti, dan menunjukkan titik kualiti yang harus diperhatikan oleh produk apabila menghasilkan setiap prosesnya, sehingga Meningkatkan kekuatan dan keberkesanan pemeriksaan diri terhadap personil mesin, agar dapat mencegah terjadinya kemalangan yang lebih baik, menstabilkan dan meningkatkan kualitas produk.

3. Mewujudkan fail teknologi dan kualiti produk. Dengan perkembangan teknologi dan pasaran, pemprosesan pasca akhbar juga menghadapi lebih banyak proses baru dan masalah baru. Kakitangan perusahaan bukan sahaja perlu memahami prestasi peralatan, tetapi juga memahami keperluan proses baru, serta merekodkan pelbagai situasi yang berlaku semasa pemprosesan produk dari proses yang berlainan dan bahan yang berbeza, dan menyimpan sampel untuk pemeliharaan dan mewujudkan fail proses produk. . Memberi panduan yang boleh dipercayai untuk pengeluaran melalui induksi, pengumpulan dan penjumlahan fail proses. Berhati-hati merakamkan masalah kualiti dan penyelesaian yang terdapat dalam pemeriksaan, mewujudkan fail kualiti produk, mencari hambatan yang menjejaskan kualiti produk, dan selesaikannya dengan cara yang disasarkan untuk mengelakkan kesilapan yang sama. Sebagai maklumat pertama pengeluaran, teknologi produk dan arkib yang berkualiti boleh mengelakkan lencongan dan mencapai kitaran kualiti yang baik.

Penjadualan saintifik dan pengeluaran seimbang

Di permukaan, kerja debugging adalah untuk memastikan pengeluaran adalah normal dan tugasnya selesai secara normal. Nampaknya ada sedikit hubungan dengan kualiti. Sebenarnya penjadualan yang munasabah dan saintifik dapat menjamin kualiti produk secara besar-besaran. Terutama dalam kes kitaran pendek dan kualiti tinggi, kawalan antara kitaran produk dan kualiti hanya boleh diselesaikan oleh penjadualan pengeluaran yang munasabah dan saintifik.

1. Bagi pelbagai produk yang sama, ia biasanya dicetak terlebih dahulu, kemudian selepas dicetak, memberikan produk yang dicetak pada masa pengeringan yang agak lama, supaya ia adalah semulajadi dan kering, mengelakkan dakwat yang besar dan menyebabkan dicetak perkara menjadi kotor; atau Selepas buku dipotong, kertas terus meregangkan dan kualiti insisi tidak seragam, dakwat tidak kering, dan filem itu dibuyarkan.

2. Bagi produk yang berbeza pada masa yang sama, urutan pemprosesan hendaklah diatur mengikut kerumitan proses. Sebagai contoh, produk-produk hardcover dan produk pelana pelana yang perlu pada masa yang sama perlu disusun sebanyak mungkin untuk mengatur lipat produk hardcover untuk memastikan bahawa blok buku mempunyai masa yang lama supaya penutup buku secara alami boleh dikeringkan , untuk memastikan kesan akhir buku selesai. Cangkang tidak meledingkan.

3. Apabila proses pengeluaran proses atas dan bawah berkait rapat, penjadualan pengeluaran saintifik dengan berkesan boleh mengelakkan fenomena kerja yang sama dan kerja-kerja tergesa-gesa yang disebabkan oleh kesilapan dalam susunan pengeluaran, yang bukan sahaja meningkatkan kecekapan tetapi juga mengelakkan fenomena lobak itu cepat dan tidak membasuh lumpur.

Sebuah Mall Mei merasakan bahawa untuk buku yang berkualiti tinggi, bukan sahaja ia mempunyai teknologi pembuatan plat yang lebih baik, kesan cetakan yang indah, tetapi juga kualiti berkualiti tinggi yang mengikat, untuk melengkapi reka bentuk dan kandungannya, penggunaan jangka masa dan pemeliharaan.Hot Tags: percetakan buku perjalanan, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Booklet With Round Corner Seterusnya:Percetakan Pamphlet Custom, Percetakan Cetak, Percetakan Handout

Siasatan

You Might Also Like