Perkhidmatan Percetakan Risalah Kustom

Perkhidmatan Percetakan Risalah Kustom

Perkhidmatan percetakan brosur kustom Pengenalan Flyers yang Bercetak Dicetak. Flyers Bercetak adalah cara yang sangat berkesan dan cekap untuk menjangkau orang. Sama ada anda mempromosikan perniagaan atau mengumumkan tarikh perkahwinan anda, di syarikat kami, anda akan mendapat percetakan b ...

Maklumat produk

Perkhidmatan percetakan brosur kustom

Pengenalan

Flyers Mampu Dicetak. Flyers Bercetak adalah cara yang sangat berkesan dan cekap untuk menjangkau orang. Sama ada anda mempromosikan perniagaan atau mengumumkan tarikh perkahwinan anda, di syarikat kami, anda akan mendapat pencetakan flyer berkualiti tinggi, menggunakan bahan-bahan dan kaedah yang mesra, yang disediakan untuk anda pada waktu.

Brosur ini membolehkan anda menyiarkan maklumat syarikat anda di dinding, tingkap dan papan buletin setempat dengan mudah. Brosur berwarna-warni adalah cara yang menarik untuk membiarkan pelanggan tahu tentang jualan besar atau perubahan dalam waktu kedai anda. Paparkan risalah di sekitar kedai anda, dan masukkannya ke dalam beg kedai anda yang membawa kepada promosi utama. Juga, Cetak risalah premium dan risalah promosi perniagaan adalah cara yang murah untuk mempromosikan perniagaan anda dan mendapatkan hasil yang hebat. Flyers boleh dilepaskan di jalan, dimasukkan ke dalam paket, termasuk dalam penghantaran atau dihantar terus. Reka bentuk risalah anda dalam beberapa minit dengan memilih daripada ribuan templat yang telah dibuat sebelumnya.

Ciri

1. Pasukan teknologi profesion untuk menyelesaikan semua masalah yang mahir

2. Harga yang terjangkau

3. Perkhidmatan pelanggan yang hebat dan

4. Memaksimumkan kecekapan

5. Reka bentuk Exellent sebagai requirment pelanggan

Maklumat produk

Format karya seni

PDF, AI, CDR, JPG dan lain-lain

Bahan

Kertas Seni, Kertas Kerajinan, Kertas bukti Grease, Papan Paperboard, Karton, Millboard, Papan Corrugated, Papan Dupleks dll.

warna

Penutup: 4C / 4C Lembaran dalam: 4C / 4C dll (Mana-mana warna boleh didapati)

Percetakan

Percetakan Digital, Percetakan Letterpress, Percetakan Gravure, Transfer Percetakan dll.

Pengendalian Permukaan

Embossing, Hot stamping, Matt Laminasi, Laminating Filem dll.

Mengikat

Perfect Binding, Plastic Comb mengikat, Thread Stitching, Saddle Stitching, dll.

Kapasiti Pengeluaran

100000pcs setiap hari

Harga

FOB, EXW, DDU, DDP dll.

Berkenaan dengan pencetakan sekuriti, stok, kupon, baucar kredit komersial atau alat tulis. Dengan perkembangan pesat teknologi, kita boleh menggunakan beberapa kaedah percetakan di atas untuk mengeluarkan media secara terus pada komputer hari ini. Dan pengimejan elektrostatik dan teknologi laser matang supaya keperluan berkualiti tinggi batch kecil "percetakan on-demand" dapat dicapai.

Buku mengikat dan pelupusan permukaan


19 (001) .jpg

Penghantaran

1 (001) .jpg


2(001).jpg

2-1 (001). Jpg


3 (001). Jpg


4(001).jpg

4-1 (001). Jpg


6(001).jpg

6-1 (001). Jpg


14(001).jpg

14-1 (001). Jpg


Hot Tags: perkhidmatan percetakan risalah khusus, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Percetakan Risalah, Reka Bentuk Risalah, Cetak Cetak, Risalah Multi Fold Seterusnya:Percetakan Majalah, Syarikat Percetakan Majalah, Perkhidmatan Pencetakan Majalah

Siasatan

You Might Also Like