buku papan terbaik untuk bayi

buku papan terbaik untuk bayi

Buku papan merujuk kepada setiap halaman kadbod tebal; tidak seperti Buku Hardcover, Hardcover merujuk kepada penutup belakang adalah papan keras, bahagian dalam buku itu masih biasa kertas tipis, ada yang mengatakan "Hardcover", dan buku Lembaga tidak mempunyai perbezaan antara hardcover dan mudah, itu adalah "buku keras", atau "buku kadbod." Penerangan Produk: Buku-buku papan untuk bayi Cover and Texts: 4/4 percetakan warna penuh, papan putih 350g + papan putih 350g Artwork: .CDR / .AI / PDF / INDD ... Permukaan Selesai: Surat lamaran PP (surat dan teks) Penutup: Hard Cover Binding: Hardcover Binding Pages: 14pages hard cover + 350 board board white page Pakej pengangkutan: Fob Shenzhen K = K Spesifikasi: 198x198mm book persegi Packing: Bundled in quantity yang sesuai dan boxing Finishing: dengan perak & emas, PP atau salutan matt, embossing, debossing, spot UV, varnishing gloss, varnishing matt, dll. Warna: CMYK warna, warna pantone dan warna metalik MOQ: 1000pcs, semakin banyak pesanan anda, harga unit lebih murah.

Maklumat produk

Buku papan merujuk kepada setiap halaman kadbod tebal; tidak seperti Buku Hardcover, Hardcover merujuk kepada penutup belakang adalah papan keras, bahagian dalam buku itu masih biasa kertas tipis, ada yang mengatakan "Hardcover", dan buku Lembaga tidak mempunyai perbezaan antara hardcover dan mudah, itu adalah "buku keras", atau "buku kadbod."

Penerangan Produk: Buku-buku papan untuk bayi

Penutup dan Teks: 4/4 percetakan warna penuh, papan putih 350g + papan putih 350g

Artwork: .CDR / .AI / PDF / INDD ...

Surface Finish: Laminasi PP (sampul dan teks)

Cover Buku: Hard Cover

Mengikat: Binding hardcover

Halaman-halaman: 14pages penutup keras + 350 halaman papan putih putih

Pakej Pengangkutan: Fob Shenzhen K = K

Spesifikasi: buku persegi 198x198mm

Pembungkusan: Digabungkan dalam kuantiti yang sesuai dan berkotak

Kemasan: Pemotongan kepada bentuk, setem panas dengan perak & emas, PP atau salutan matt, embossing, debossing, UV spot, varnishing gloss, varnishing matt, dll.

Warna: warna CMYK, warna panton dan warna metalik
MOQ: 1000pcs, semakin banyak pesanan, harga unit lebih murah.

 

Buku papan keras direka khas untuk kanak-kanak. Kadbod sangat tebal dan tidak mudah merobek dan merosakkan. Ia hanya sesuai untuk bayi kecil yang suka merobek buku dan membuang buku itu tidak masuk akal. Kerana umur yang bersesuaian sangat kecil, kandungan buku papan keras agak mudah, terutama berdasarkan gambar, dan teks kurang. Sebagai buku hubungan terawal untuk kanak-kanak, reka bentuk buku papan keras semakin kaya dan pelbagai, memberikan ibu bapa dengan banyak pilihan.

 

Buku buku keras umur: 6 bulan - 3 tahun

Beberapa buku keras yang saya beli sendiri.

 

1, set buku papan keras

buku papan untuk bayi.jpg

 

Satu set 4, betul-betul 4 warna (kuning, hijau, biru, merah), 4 adegan (taman, kolam, lautan, ladang), set buku untuk lelaki dan wanita adalah terpakai. Lebih-lebih lagi, ada buku flip di dalamnya, dan ada tetingkap kecil untuk membuka setiap 2 muka surat. Walaupun ia tidak seperti jendela buku terbitan Usborne Publishing House, terdapat tingkap bagi bayi di sekeliling usia untuk memuaskan rasa ingin tahu mereka.

  Lebah Kuning

board book.jpgbaby book.jpg

  Katak hijau

book board.jpg buku papan untuk toddlers.jpg

  Bot biru

books.jpg papan tersuaibuku bayi terbaik

 

Ladang kecil merah

buku untuk newborns.jpg

barisan pengeluaran buku papan automatik kami dan paparan sampel


Hot Tags: buku papan terbaik untuk bayi, China, pembekal, borong, harga
Sepasang:Buku Papan Kanak-kanak Seterusnya:Buku Papan Custom untuk Kanak-kanak

Siasatan

You Might Also Like